Käytämme tällä sivustolla evästeitä. · Mitä ovat evästeet? Hyväksyn

Tosielämän tarinoita

Käytämme hyödyksi arvokkaita, tosielämästä saatuja palautteita ja kokemuksia voidaksemme kehittää yksilöllisiin tarpeisiin soveltuvia tuotteita ja palveluita. Teemme yhteistyötä yksittäisten ihmisten, hoitajien ja terveydenhuollon ammattilaisten kanssa voidaksemme tarjota korkealaatuisia ratkaisuja, joilla saadaan aikaan muutoksia.

Kokemuksia yhteistyöstä TENA-tuotteiden kanssa

Kuuntele, mitä muilla on kerrottavanaan yhteistyöstä kanssamme ja miten se paitsi parantaa työympäristöä, myös vähentää kustannuksia ja vapauttaa aikaa muuhun hoitotyöhön.

Katso video yhteistyöstä kanssamme

TENA-esimerkkitapaukset

Parempaa hoitoa

"Yhteistyömme TENAn kanssa tuottaa todellisia etuja ja parantaa asukkaiden hoitoa."

TENA-esimerkkitapaukset

Yhteinen visio

"Yksi meidän ja TENAn välisen yhteistyön positiivisimmista näkökohdista ovat yhteiset tavoitteet."

TENA-esimerkkitapaukset

Positiivinen vaikutus

"TENA on todellinen inspiraation lähde. Positiivinen asenne inspiroi henkilökuntaamme."

TENA-esimerkkitapaukset

Kokemuksia

Yhteistyömme TENAn kanssa on erittäin hedelmällistä. Tämä on pääasiallinen syy siihen, että inkontinenssihoito sujuu meillä niin hyvin. TENAn edustaja käy meillä usein ja kouluttaa henkilökuntaamme.

Susanne Birgersson,
Yksikön johtaja, Ruotsi

Video yhteistyöstä

"TENAn kanssa työskentely on tuonut meille paljon uusia ideoita kaikkiin ikäihmisten hoidon näkökohtiin."

TENA-esimerkkitapaukset

Parempaa tiimityötä

"TENA on vaikuttanut todella paljon tiimimme kommunikointikykyyn."

TENA-esimerkkitapaukset

Yhteistyön hyödyt

Autamme sinua löytämään ja toteuttamaan hoitoympäristöllesi oikean ratkaisun ja tuemme työpaikkasi kestävää kehitystä.

TENA-esimerkkitapaukset
44 %

Oikeat tuotteet ja yksilölliset rutiinit vähensivät inkontinenssihoitoon liittyviä tehtäviä ja vapauttivat 44 % enemmän aikaa muuhun hoitotyöhön. [1]

47 %

Innovatiiviset, imukykyiset tuotteet ja 3-in-1-ihonhoitotuotteet ovat miellyttävämpiä käyttää ja vähentävät iho-ongelmia jopa 47 %. [2]

Laadukkaampaa hoitoa

Eräässä vanhainkodissa Alankomaissa otettiin käyttöön päivittäinen pesurutiini ilman huuhtelua käyttäen TENA Wet Wash Glove Kosteaa pesukinnasta. Tämä paransi merkittävästi hoidon laatua sekä asukkaiden että hoitajien kannalta katsoen. Lue lisää TENA Wet Wash Glove Kosteasta pesukintaasta ja tutustu TENA-tuotteiden ainutlaatuisiin etuihin.

Lue lisää

TENA Wet Wash Glove Kostea pesukinnas

TENA hoitokodeille

TENA hoitokodeille

Tuotteemme täyttävät sekä hoidettavien että henkilökunnan tarpeet, jolloin hoito on mahdollisimman laadukasta.

TENA apteekeille

TENA apteekeille

Tarjontamme koostuu laajasta tuote- ja tukimateriaalivalikoimasta, jonka avulla täytät asiakkaittesi tarpeet ja voit kasvattaa liiketoimintaasi.

TENA-tuotteet auttoivat vähentämään reunavuotoja

Eräs hoitokoti Calgaryssa, Kanadassa päätti vaihtaa toiseen toimittajaan ainoastaan paremman hintatarjouksen perusteella. Vaihto kuitenkin aiheutti yllättäviä kustannuksia sekä epämieluisaa virtsanhajua. Kun hoitokodissa aiemmin käytettiin TENA-tuotteita, ei hajuhaittoja ollut. Hoitokodin johto harkitsi toimittajan vaihdosta uudelleen ja pyysi TENAn takaisin esittelemään asukaskeskeistä lähestymistapaansa.

TENA-esimerkkitapaukset

Tilanne

 • Huolenaiheena olivat reunavuodot

 • Henkilökunta käytti paljon aikaansa suojien vaihtamiseen lähinnä reunavuotojen ja kilpailijan inkontinenssituotteiden huonon istuvuuden takia.

 • Reunavuodot lisäsivät pyykkimäärää

 • Ihonhoito ei ollut tehokasta, ja hoitotuotteita oli useita erilaisia

Suositellut muutokset

 • Yksilöllinen tuotteiden valinta ja wc-kuntoutus soveltuvuuden mukaan 

 • Henkilökunnan uudelleenkoulutus hyvien hoitokäytäntöjen mukaisesti. Yösuojien vaihtoajat vaihdettiin klo 19.00:sta klo 22.00–24.00 väliseksi ajaksi, mikä vaatii ilta- ja yövuorojen tiimityötä.

 • Jokainen kolmesta vuorosta tarkkailee reunavuotoja kahden viikon ajan

 • Jotta ymmärrettäisiin reunavuotojen vaikutus työaikaan, sekä suojien että lakanoiden vaihtoaika merkittiin muistiin

 • TENA Ihonhoito- ja puhdistustuotteiden (TENA Wash Cream Pesuvoiteen ja TENA Shampoo & Shower Suihkushampoon) ottaminen käyttöön

 • Johdolla oli keskeinen rooli henkilökunnan tukemisessa näiden muutosten yhteydessä

 Toteuttamalla hyvien hoitokäytäntöjen mukaista kontinenssihoitoa, henkilökohtaista hygieniaa ja yksilöllisiä tuotevalintoja hoitokoti saavutti:

Tärkeimmät edut

 • Henkilökunta ja asukkaat olivat tyytyväisempiä

 • Suhteet omaisiin paranivat 

 • Reunavuodot vähenivät olennaisesti

 • Inkontinenssihoidon kokonaiskustannukset vähenivät

 • Tarpeettomiin inkontinenssiin liittyviin tehtäviin käytetty työaika väheni, ja näin aikaa jäi enemmän asukaskeskeiseen hoitoon

 • Vaikeista iho-ongelmista kärsivien asukkaiden ihon terveys parani merkittävästi

 • Käytössä olevien ihonhoitotuotteiden määrää muokattiin tarpeita vastaavaksi. 

c-107_two-thirds_quotation_227'228.png
93 % henkilökunnasta vastasi, että heille jäi TENA-tuotteiden ansiosta omasta mielestään enemmän laatuaikaa vietettäväksi asukkaiden kanssa.

Hoitokoti, Calgary, Kanada

Viitteet:

1SCA aineisto: Kaikki tilastot perustuvat ympäri maailmaa, pääasiassa Euroopassa mutta myös Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Kiinassa, toteutettujen 85–181:n TENA Palveluratkaisuja koskevan esimerkkitapauksen prosentuaalisiin keskiarvoihin. Tulokset vaihtelevat maasta ja hoitokodista toiseen, riippuen kunkin hoitokodin olosuhteista ennen TENA Palveluratkaisujen käyttöönottoa. 2011–13. 
2SCA aineisto: Prosentuaaliset keskiarvot perustuvat ympäri maailmaa, pääasiassa Euroopassa mutta myös Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Kiinassa, toteutettuihin 181:een TENA Palveluratkaisujen esimerkkitapaukseen. Tulokset vaihtelevat maasta ja hoitokodista toiseen, riippuen kunkin hoitokodin omista olosuhteista ennen TENA Palveluratkaisujen käyttöönottoa. 2011–13. TENA Palveluratkaisuissa mitattuja inkontinenssihoitoon liittyviä kustannuksia ovat tuotteen kulutuksesta, ihonhoidosta, pyykinpesusta ja jätehuollosta aiheutuvat kustannukset.