Käytämme tällä sivustolla evästeitä. · Mitä ovat evästeet? Hyväksyn

TENA U-test

TENA U-test -testillä voidaan turvallisesti poissulkea tai havaita virtsatieinfektion mahdollisuus. Sen toiminta perustuu nitriittien ja/tai leukosyyttien havaitsemiseen virtsasta. Testitulos on voimassa 24 h testin asettamisesta vaippaan, mutta tarvittaessa tulos voidaan lukea jo 15 minuuttia virtsaamisesta. Miellyttävä ja helppokäyttöinen sekä hoitajalle että hoidettavalle.

  • Vaippaan asetettava virtsatieinfektiotesti
  • Testitulos saadaan tarvittaessa nopeasti
  • Helppokäyttöinen

Vaippaan asetettava virtsatieinfektiotesti

TENA U-test on vaippaan asetettava virtsatieinfektiotesti, joka on tarkoitettu oireileville, inkontinenteille henkilöille, joilta virtsanäytteenotto on hankalaa.

Testitulos saadaan tarvittaessa nopeasti

Vaippaan asetettava testi on nopea, yksinkertainen ja käyttäjälle miellyttävämpi. Koska tulos saadaan tarvittaessa jo 15 minuutin kuluttua virtsaamisesta, voidaan jatkotoimenpiteet aloittaa nopeasti.

Helppokäyttöinen

TENA U-test on helppo lisätä ja poistaa normaalien suojanvaihtojen yhteydessä. Testitulosta ei tarvitse jäädä odottamaan, koska testitulos on voimassa 24 h testin asettamisesta vaippaan. Hoitajalle jää enemmän aikaa muuhun. hoitotyöhön.

Käyttöohjeet:

1.) Suorita alapesu. Aseta TENA U-test etupuoli alaspäin puhtaaseen vaippaan heti, kun olet poistanut testin foliopakkauksesta. Yritä asettaa testi mahdollisimman tarkasti virtsaputken kohdalle. 2.) Pue vaippa normaaliin tapaan. Testitulokset ovat luettavissa tarvittaessa jo 15 minuutin kuluttua virtsaamisesta. 3.) Vaihda vaippa normaaliin tapaan. Poista TENA U-test vaipasta. 4.) Lue TENA U-test. Tulos ovat voimassa 24 tuntia testin asettamisesta. Testituloksen tulkintaohjeet löydät käyttöohjeista. Jos haluat tietää lisää, katso video oikealla.

Helposti tulkittava

Jos vihreä väri-indikaattori on muuttunut oranssiksi, on testi onnistunut ja lukukelpoinen. Kun testin tulos viittaa virtsatieinfektioon, niitriitti-indikaattori muuttuu valkoisesta pinkiksi ja/tai leukosyytti-indikaattori valkoisesta violetiksi. Testitulos on voimassa 24 h testin asettamisesta vaippaan, mutta tarvittaessa tulos voidaan lukea jo 15 minuuttia virtsaamisesta.

Tuotetiedot

Pakkauskoot:

  • Kuluttajapakkaus: 5 Kappaletta
  • Kuljetusyksikkö: 12 Pakkausta
  • Laatikoita lavalla n. 165 Laatikkoa

  • Kuluttajapakkaus: 2 Kappaletta
  • Kuljetusyksikkö: 15 Pakkausta
  • Laatikoita lavalla n. 130 Laatikkoa

Tuotekuvaus

Tuote Tuotenumero Kappaletta Kpl/laatikko
TENA U-test 1093 5 60
TENA U-test 1097 2 30