Libero Newborn 3

Suunniteltu vauvoille, jotka painavat 4–8 kiloa. Erittäin pehmeä pintamateriaali ja anatomisesti muotoiltu ydin sekä joustava vyötäröresori antavat vuotosuojan, jonka ansiosta vauvan vatsa ja selkä pysyvät kuivina. Vaipan etupuolen muotoilu suojaa herkkää napaa. Sopii vauvoille, jotka makaavat selällään, mutta myös niille, jotka alkavat harjoitella kierimistä. Kosteusindikaattorin väri muuttuu, kun on aika vaihtaa vaippaa. Tämä auttaa pitämään vauvan ihon pehmeänä ja kuivana.

Valitse osoittamalla hiirellä saadaksesi lisätietoja
  • Hengittävä materiaali auttaa suojaamaan herkkää ihoa

  • Pehmeä joustokangas ja anatomisesti muotoiltu ydin takaavat hyvän istuvuuden

  • Erinomainen kuivuuden tunne

  • Lisätietoja
  • Vertaa

Erittäin imukykyinen ydin estää reunavuodot

Kaikissa Libero-vaipoissa on erittäin imukykyinen ydin, joka takaa vuotosuojan jopa 12 tunniksi. Korkea imukapasiteetti ja vaipan tehokkaat reunavuotosuojat pitävät lapsesi ihon kuivan tuntuisena.

Joutsenmerkitty tuote jo vuodesta 2009

Libero-vaipoille on myönnetty Joutsenmerkki. Joutsenmerkki on Pohjoismaiden virallinen ympäristömerkki. Joutsenmerkittyjen tuotteiden tulee täyttää tiukat laatu- ja ympäristövaatimukset, jotka perustuvat elinkaariajatteluun eli huomioivat tuotteiden raaka-aineet, valmistuksen, käytön sekä loppusijoituksen.

Tarrakiinnitys takaa hyvän istuvuuden

Libero-vaipoissa on tarrakiinnitys, jossa tarrat kiinnitetään vaipan etuosaan ja voidaan avata ja sulkea useita kertoja kunnes vaippa istuu täydellisesti. Sattuupa lapsesi sitten istumaan tai seisomaan, joustokankainen vyötärönauha ja tarrakiinnitys mukautuvat lapsesi liikkeisiin.

Tuotetiedot

Paino

Sopii painolle: 4 – 8 kg

Pakkauskoot

68 kpl

Compare Products

Error error

För många grejjer här.

Compare

FemPro comparison

Jämför produkter