TENA U-test

TENA U-test -testillä voidaan turvallisesti poissulkea tai havaita virtsatieinfektion mahdollisuus. Sen toiminta perustuu nitriittien ja/tai leukosyyttien havaitsemiseen virtsasta. Testitulos on voimassa 24 h testin asettamisesta vaippaan, mutta tarvittaessa tulos voidaan lukea jo 15 minuuttia virtsaamisesta. Helppokäyttöinen ja miellyttävä hoidettavalle henkilölle.

Valitse osoittamalla hiirellä saadaksesi lisätietoja
  • Vaippaan asetettava virtsatieinfektiotesti

  • Testitulos saadaan tarvittaessa nopeasti

  • Helppokäyttöinen

  • Lisätietoja
  • Käyttöohjeet
  • Vertaa

Käyttöohjeet:

1.) Suorita alapesu. Aseta TENA U-test etupuoli alaspäin puhtaaseen vaippaan heti, kun olet poistanut testin foliopakkauksesta. Yritä asettaa testi mahdollisimman tarkasti virtsaputken kohdalle. 2.) Pue vaippa normaaliin tapaan. Testitulokset ovat luettavissa tarvittaessa jo 15 minuutin kuluttua virtsaamisesta. 3.) Vaihda vaippa normaaliin tapaan. Poista TENA U-test vaipasta. 4.) Lue TENA U-test. Tulos ovat voimassa 24 tuntia testin asettamisesta. Testituloksen tulkintaohjeet löydät käyttöohjeista. Jos haluat tietää lisää, katso video oikealla. Jos haluat tietää lisää, katso video oikealla.

Helposti tulkittava

Jos vihreä väri-indikaattori on muuttunut oranssiksi, on testi onnistunut ja lukukelpoinen. Kun testin tulos viittaa virtsatieinfektioon, niitriitti-indikaattori muuttuu valkoisesta pinkiksi ja/tai leukosyytti-indikaattori valkoisesta violetiksi. Testitulos on voimassa 24 h testin asettamisesta vaippaan, mutta tarvittaessa tulos voidaan lukea jo 15 minuuttia virtsaamisesta.

Tuotetiedot

Pakkauskoot

2 kpl
5 kpl

Compare Products

Error error

För många grejjer här.

Compare

FemPro comparison

TENA U-test on helppo käyttää ja tulkita

1.) Suorita alapesu. Aseta TENA U-test etupuoli alaspäin puhtaaseen vaippaan heti, kun olet poistanut testin foliopakkauksesta. Yritä asettaa testi mahdollisimman tarkasti virtsaputken kohdalle.

2.) Pue vaippa normaaliin tapaan. Testitulokset ovat luettavissa tarvittaessa jo 15 minuutin kuluttua virtsaamisesta.

3.) Vaihda vaippa normaaliin tapaan. Poista TENA U-test vaipasta.

4.) Lue TENA U-test. Tulos ovat voimassa 24 tuntia testin asettamisesta. Testituloksen tulkintaohjeet löydät käyttöohjeista. Jos haluat tietää lisää, katso video oikealla.

Media

X

Jämför produkter