Neuvoja ja vinkkejä

Nauti hyvästä elämästä sellaisten miesten neuvojen ja vinkkien avulla, jotka tietävät mistä puhuvat. Olemme keränneet yhteen kaikki tarvitsemasi tiedot suoraan asiantuntijoilta.
Fiksuja tapoja hallita rakkoa

Fiksuja tapoja hallita rakkoa

Rentoudu ja huolehdi juomisesta. Rentoutuminen ja nestetasapainosta huolehtiminen auttavat virtsarakon hallinnassa. Tupakointi ei auta virtsankarkailuun liittyviin ongelmiin, joten voit saman tien luopua siitä.

Neuvoja ja vinkkejä

Juo normaalisti

Juo normaalisti

Tämä voi tuntua oudolta, mutta älä vähennä nesteiden nauttimista liikaa. Ei kannata ottaa nestehukan riskiä. Jos et juo tarpeeksi, virtsa väkevöityy. Se saattaa aiheuttaa esimerkiksi virtsarakontulehduksia, mikä voi pahentaa vaivaa.

Kohtuullisuus

Kohtuullisuus

Esimerkiksi kofeiini, alkoholi ja keinotekoiset makeutusaineet voivat lisätä virtsaamistarvetta. Ei hätää, sinun ei tarvitse luopua elämän nautinnoista, mutta esimerkiksi kofeiinin vähentämisestä on kyllä hyötyä.

Lopeta tupakointi

Lopeta tupakointi

Tiedät toki entuudestaan, että tupakointi on haitallista terveydelle, mutta tarvitsetko vielä yhden hyvän syyn lopettamiselle? Tässä olisi yksi: Tutkimukset osoittavat, että tupakointi voi pahentaa virtsateiden oireita. Lisäksi tupakkayskä voimistaa inkontinenssin oireita.

Rentoudu

Rentoudu

Stressi voi aiheuttaa virtsankarkailua, mutta myös karkailu itsessään voi lisätä stressiä. Helpot rentoutustekniikat, kuten hengitysharjoitukset tai meditaatio, voivat lievittää oireita.

Kokemuksia

Seuraava juomista koskeva vinkki on toiminut minulla. Vähennä nesteiden nauttimista muutamaa tuntia ennen nukkumaanmenoa.

Kimmo
67

Harjoittele virtsarakon hallintaa

Lue harjoituksista, jotka auttavat virtsankarkailun hallinnassa.

Harjoituksia avuksi virtsankarkailuun ja inkontinenssiin

Tyypit ja syyt

Mikä aiheuttaa virtsankarkailua, ja millaisia virtsankarkailun tyyppejä on olemassa?

Virtsankarkailun ja inkontinenssin tyyppejä ja syitä

Vinkkejä

En halua, että työkaverini huomaavat käytettyjä suojiani vessan roskakorissa, joten käärin ne WC-paperiin ennen niiden hävittämistä.

Tomi,
42

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.