UUSI TENA Lady Discreet -valikoima

Uudet TENA Lady Discreet -suojat ovat nyt 20% ohuemmat, mutta aivan yhtä varmat uuden MicroPROTEX™-teknologian avulla. MicroPROTEX™-teknologia sitoo tiukasti yhteen erittäin imukykyisiä materiaaleja, jotka takaavat imukyvyn siellä, missä sitä tarvitaan, jotta voit tuntea olosi varmaksi. TENA Lady Discreet antaa sinulle varman tunteen.

20% ohuemmat, aivan yhtä varmat

TENA Lady Discreet -suojien uusi microPROTEX™-teknologia takaa huomaamattoman suojan ja imukyvyn siellä, missä sitä tarvitaan, jotta voit tuntea olosi varmaksi.

Mukailee liikkeitäsi

TENA Lady Discreet -suojat on muotoiltu mukailemaan kehoasi ja suunniteltu auttamaan sinua tuntemaan olosi mukavaksi, jotta voisit keskittyä elämän parhaisiin puoliin.

Helppokäyttöiset

Jokainen TENA Lady Discreet Mini -suoja on pakattu yksittäin ja siksi suojaa on helppo kuljettaa laukussa tai taskussa. TENA Lady Discreet Mini -suojia voi helposti kuljettaa mukana, ja ne on helppo hävittää.

Kolmitehoinen suoja

TENA Lady Discreet -tuotteet antavat KOLMITEHOISEN SUOJAN ohivuotoja, hajuja ja kosteaa tunnetta vastaan. Se on samankokoinen kuin pieni kuukautissuoja, mutta se on suunniteltu lievään virtsankarkailuun.

Pehmeät, hengittävät ja ihoystävälliset

TENA Lady Discreet-suojissa ovat pehmeitä, hengittäviä joka päästää ilman kiertämään, mikä ehkäisee kosteutta ja auttaa pitämään ihon terveenä.