Yksilölliset virtsankarkailusuojat

Älä anna virtsankarkailun haitata menoasi

Et voi toimia kunnolla, jos pelkäät vuotoja ja epämiellyttäviä hajuja, joten varmista, että käytät oikeanlaisia ja tarpeisiisi sopivia virtsankarkailusuojia – näin pääset eroon peloistasi kertaheitolla. Huomaat, ettei sinun tarvitse lainkaan vähentää mielihyvää tuottavia ajanvietteitäsi, kuten elokuvakäyntejä, piknikkejä perheen kanssa tai koko päivän kestäviä golfpelejä.

Tee elämäsi helpoksi – käytä oikeanlaisia apuvälineitä

Virtsa on koostumukseltaan ohutta ja nopeasti juoksevaa ja tulee ulos ennemminkin ryöppyämällä kuin valumalla. Vuotojen estämiseksi tarvitset virtsankarkailusuojia, jotka imevät virtsan nopeasti suojan sisään ja pitävät sen siellä niin, ettei se tihku takaisin ulos paineen seurauksena, kun istut tai esimerkiksi ajat polkupyörällä. Näin voit tuntea olosi kuivaksi ja miellyttäväksi. TENAn inkontinenssisuojat on suunniteltu erityisesti virtsan ominaisuudet huomioon ottaen; ne ovat yleensä kaksi kertaa pienempiä kuin vastaavan imukyvyn omaavat kuukautissuojat ja näin ollen vaihtoehtona huomaamattomampia ja tehokkaampia.

Saat lisätietoa siitä, miten TENAn virtsankarkailusuojat voivat auttaa, tutustumalla TENAn hyödyt -osioon. Tai jos haluat arvioida ja valita itsellesi parhaiten sopivia tuotteita, voit tilata ilmaisia tuotenäytteitä.