Jos et näe sähköpostia oikein, klikkaa tästä. Varmistaaksesi, että TENAn lähettämät sähköpostit tulevat perille, lisää noreply@tena.com sähköpostisi yhteystietoihin.

TENA

Inkontinenssituotteiden toimittaja vaihtuu


Marraskuu 2010

Joensuun seudun hankintatoimen uusi inkontinenssituotteiden hankintakausi alkaa joulukuusta 2010. Uudelle hankintakaudelle (1.12.2010-31.12.2012 ja mahdollinen optio 1 vuosi) on valittu ainoaksi inkontinenssituotteiden tavarantoimittajaksi Oy SCA Hygiene Products Ab TENA-tuotteilla.

 Huomioithan, että voitte tehdä osastotilauksen jo marraskuun puolella, mutta ensimmäinen TENA-tuotteiden toimituspäivä on aikaisintaan 3.12. Päivän voit valita tilausta tehdessäsi TENANet tilauskalenterista. Tilauksen voi tehdä sähköisesti nettitilauksena osoitteessa www.tenanet.fi tai puhelimitse tai faksilla asiakaspalveluumme. Olemme lähettäneet tunnuksesi sähköiseen TENANet-tilausjärjestelmään erillisessä sähköpostissa.

Jatkossa toivomme, että teette osastotilauksenne kerran kuukaudessa esimerkiksi niin, että tilaus tapahtuu kuukauden viimeisellä viikolla, jolloin tuotteet toimitetaan seuraavalla viikolla. Tilausrytmi voi olla myös harvempi, mikäli varastotilaa löytyy.

 Ilmoitathan asiakaspalveluumme, asiakaspalvelu@sca.com, osastonne vaippavaraston sijainnin ja osaston puhelinnumeron, jotta Transpointin kuljettaja osaa viedä tuotteet oikeaan paikkaan. Kuljettaja purkaa lähetyksestä päällysmuovit ja ottaa lavan mukaansa.

Ystävällisin terveisin
                 
 OY SCA HYGIENE PRODUCTS AB

 Health Care
 Aluepäällikkö
 Teija Saariaho
 p. 040 900 7747