Jos et näe sähköpostia oikein, klikkaa tästä. Varmistaaksesi, että TENAn lähettämät sähköpostit tulevat perille, lisää noreply@tena.com sähköpostisi yhteystietoihin.

TENA
Kesäkuu 2011

Hyvä asiakas,


TENA Kauppa on postimyyntipalvelu, joka tarjoaa edullisen ja luotettavan tavan hankkia laadukkaita inkontinenssituotteita sekä hygienia-, haavanhoito ja ihonhoitotuotteita – kaikki yhdestä paikasta.

TENA Kaupasta voi ostaa asiakkaan nimellä itse maksettavat tuotteet esim. vuoteensuojat, ruokalaput, pesukintaat ja pesuvoiteet.

Tilaus voidaan tehdä TENA Kotiinkuljetusjärjestelmän kautta seuraavasti:

1) Asiakkaalle, joka saa kunnan maksamia tuotteita, TENA Kauppa tilaus tehdään vaippatilauksen yhteydessä. TENA Kaupan tuotteet toimitetaan silloin ilman erillistä toimitusmaksua samassa lähetyksessä kunnan maksamien tuotteiden kanssa.  

2) Asiakas, joka ei saa kunnan maksamia tuotteita, tulisi perustaa kohtaan ”itsemaksava asiakas”. TENA Kaupan tuotteet toimitetaan silloin viikon sisällä asiakkaalle. Toimitusmaksu on 8 euroa/tilaus.

3) Myös Palvelutalonne voidaan perustaa ”itsemaksavaksi asiakkaaksi”. Asiakkuuden avaamiseksi tarvitaan y-tunnus. Ystävällisesti ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa (02) 437 9660 mikäli tämä vaihtoehto kiinnostaa.

TENA Kaupan kuvastosta löydätte tarkempaa tietoa tuotevalikoimastamme, hinnoista ja toimitusvaihtoehdoista. Kuvastoja voi tilata joko ”ota yhteyttä” painikkeen kautta tai soittamalla asiakaspalveluumme puh. (02) 437 9660. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-16.


Yhteistyöterveisin,


OY SCA HYGIENE PRODUCTS AB
Health Care