Keitä me olemme

Yli 40 vuoden kokemuksen myötä TENAsta on tullut maailman johtava inkontinenssituotteiden valmistaja, joka tuottaa tuotteita ja palveluita yksittäisille ihmisille ja terveydenhuoltopalveluille 90 maassa.

Tena on inkontinenssituotteiden johtava valmistaja (40 %:n markkinaosuus) Euroopassa ja kasvava tuotemerkki myös Yhdysvalloissa. Se on laajentamassa toimintaansa Väli-Amerikkaan ja Latinalaiseen Amerikkaan, Kaukoitään, Intiaan ja muille kehittyville alueille. TENA on maailman eri maiden ihmisten, hoitajien, kliinikoiden ja terveydenhuoltopalveluiden tarpeet täyttävien tuotteiden kehittämisen edelläkävijä.

TENAn omistaa SCA. TENAn lisäksi SCA omistaa sellaiset tunnetut naisten hygieniaan liittyvät tuotemerkit, kuten Libresse, Nana, Nuvenia ja Bodyform, ja vaippamerkit, kuten Libero ja Drypers.

 

Ivar Kreuger perusti SCA:n Ruotsissa vuonna 1929, ja yritys työllistää nykyään noin 51 000 ihmistä 40 maassa. Yrityksen vuotuinen liikevaihto on 101 miljardia Ruotsin kruunua (11 miljardia euroa). Yrityksen osakkeita kaupataan Tukholman, Lontoon ja New Yorkin pörsseissä. Saat lisätietoja yrityksestä lukemalla SCA:n vuosiraportin.