TENAn ratkaisu mahdollisimman hyvään kontinenssihoitoon

Pyrimme kaikin tavoin parantamaan tuotteitamme ja palveluitamme käyttävien henkilöiden elämää. Teemme jatkuvaa tutkimusta niiden ihmisten parissa, joita pyrimme auttamaan. Tutkimuksella saadaan ainutkertaista tietoa kontinenssinhallinnan vaikutuksista yksittäisiin henkilöihin, hoitajiin, terveydenhoidon ammattilaisiin, laitoksiin ja terveydenhoitoalan viranomaisiin.

Käytämme tätä tietoa ja eri puolilla maailmaa sijaitsevien tutkijoiden ja terveydenhoidon ammattilaisten tietämystä ja asiantuntemusta hyväksi tutkimus- ja kehitysohjelmassamme. Monipuolisen asiantuntemuksen perusteella voimme kehittää edelläkäyviä tuotteita ja palveluita, jotka vähentävät entisestään inkontinenssin vaikutusta ihmisten elämään.

Tutkimuksen perusteella olemme voineet kehittää esimerkiksi erittäin imukykyisiä tuotteita, jotka tuntuvat kuivilta ja miellyttäviltä iholla ja ovat hyvin huomaamattomia. Tällaiset tuotteet ovat ehdoton edellytys ihmisille, jotka haluavat hallita inkontinenssiaan ja elää samalla normaalia elämää.

Uskomme siihen, että voimme muuttaa ihmisten elämän

En uskonut enää uskaltavani ottaa aurinkoa bikineissä…
TENA Lady Mini Magic on kaikkein huomaamattomin pikkuhousunsuojamme.

Olen oppinut luottamaan siihen… ja sen kuivana pysymiseen.
Ainutlaatuisen QuickDry-pintakerrostekniikan ja imukykyisen Lock Away Core -ominaisuuden ansiosta suojat ja alushousumaiset inkontinenssisuojat pysyvät miellyttävän kuivina virtsaamisen jälkeenkin.

Luulin pitkien kodin ulkopuolella vietettyjen päivien olevan taakse jäänyttä elämää... mutta nyt käytän TENA Pants Discreet -suojia.
TENA Pants Discreet on tavallisia alushousuja muistuttava virtsankarkailusuoja, joka takaa miellyttävän kuivan olon koko päiväksi.

(Laitoksessa työskentelevä terveydenhoidon ammattilainen)
Kun hoidettavat potilaamme alkoivat käyttää TENA-tuotteita, ihon ärsytystapaukset hävisivät
Otimme FeelDry™-tekniikan käyttöön laitoksessamme. Kyseessä on vartavasten kehitetty, nopeasti kosteuden imevä pintakerros, joka pysyy kuivana ihoa vasten virtsaamisen jälkeenkin - jopa puristuessaan. Kuiva pintakerros vähentää ihoärsytysten riskiä, vaihtamiskertoja ja hoitokustannuksia. Se myös lisää uskomattomalla tavalla potilaan mukavuutta.

(CGR)
65-vuotiaana en ole enää yhtä vahva kuin ennen, ja äitini inkontinenssisuojien vaihtaminen kävi selälleni rasittavaksi...
TENA Flex on ergonomisesti suunniteltu teippivaippa, joka helpottaa liikkumisvaikeuksista kärsivien potilaiden vaihtamista ja vähentää hoitajien selkäkipuja. Vaipan ansiosta vaihtaminen sujuu molempien kannalta helpommin ja miellyttävämmin.

Turvallisuus

Kaikki tuotteemme ovat korkeimpien turvallisuusnormien mukaisia, ja niissä on EU:n turvallisuutta ja suorituskykyä koskevien direktiivien mukaisuuden osoittava EU-merkintä.