Vastuumme

Välitämme ihmisistä ja luonnosta

TENA suhtautuu kestävään kehitykseen vakavasti. Tämä tarkoittaa, että otamme vastuun toimintamme vaikutuksista yhteisöihin ja ympäristöön niin, että toimintamme parantaa elämänlaatua tänään ja parantaa huomista.

Kestävä kehitys ei ole uusi idea meille tai emäyhtiöllemme SCA:lle. Meillä on pitkät perinteet ympäristöasioiden ja yhteiskunnallisten asioiden sisällyttämisestä liiketoimintatapaamme. Olemme raportoineet tästä kehityksestä jo 10 vuoden ajan julkisilla kestävän kehityksen raporteilla.

Olemme ylpeitä siitä, että toimintamme on saanut maailmanlaajuista tunnustusta. SCA on mukana Dow Jones Sustainability Index 2009 -indeksissä. Se on kansainvälinen indeksi, joka kuvaa johtavien kestävän kehityksen periaatteiden mukaan toimivien yritysten suorituskykyä yhteiskunnan, ympäristön ja talouden näkökulmasta.

Yhteiskunta

Teemme kaikkemme, jotta asiakkaidemme, toimittajiemme ja työntekijöidemme päivittäinen elämä olisi entistä parempaa, yksinkertaisempaa ja turvallisempaa.

Saat lisätietoja klikkaamalla tästä.

Talous

SCA edistää yhteisöjen taloudellista kehitystä luomalla työpaikkoja ja parantamalla näin tuhansien perheiden taloudellista hyvinvointia.

Saat lisätietoja klikkaamalla tästä.

Ympäristö

Eco Actions -kampanjamme kertoo pitkäaikaisesta sitoutumisestamme ympäristönsuojeluun.

Saat lisätietoja klikkaamalla tästä.

YhteiskuntaTalousYmpäristö