Jokaisella iholla on oma tarinansa – Uudet TENA® Ihonhoitotuotteet

 

 

Ajan myötä ihon rakenne muuttuu. Siitä tulee hauraampi, sen suoja ulkoista kuormitusta vastaan heikkenee ja iho paranee hitaammin. Myös usein toistuvat vesipesut sekä inkontinenssi voivat horjuttaa hauraan ihon hyvinvointia ja iho voi infektoitua.

 

Meillä on vuosien kokemus laadukkaiden ihonhoitotuotteiden valmistuksesta. TENA® Ihonhoitotuotteiden avulla sitoudumme täyttämään käyttäjien yksilölliset ihonhoitotarpeet.

Uskomme kokonaisvaltaiseen hoitoon, jossa puhdistusmenetelmät ja -tuotteet on valittu yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Nämä tuotteet auttavat säilyttämään ihon hyvän kunnon ja helpottavat samalla hoitajien työtä.

Näiden tavoitteiden saavuttamiseksi teemme tiivistä yhteistyötä terveydenhuollon asiantuntijoiden kanssa. Olemme huomioineet ammatilliset tarpeet ja asiantuntijoiden kokemuksen ja tehneet niiden myötä muutoksia ihonhoitotuotteiden valikoimaan.

Olemme parantaneet tuotteiden koostumuksia, kehittäneet selkeämmät ja helpommin tunnistettavat pakkausmerkinnät ja luoneet ainutlaatuisia pakkauksia, joiden ansiosta tuotteiden käyttö ja käsittely on nyt entistä helpompaa.

Uskomme, että innovatiiviset tuotteemme toimivat yhdessä - ne auttavat säilyttämään herkän ja ikääntyvän ihon hyvässä kunnossa sekä parantamaan yksilön yleiskuntoa ja hyvinvointia. 

 

Herkkä iho tarvitsee erityistä suojaa

Toisiaan täydentävät tuotteet