TENA ProSkin yhdistää saumattomasti inkontinenssihoidon ja ihon hyvinvoinnista huolehtimisen

TENA on inkontinenssihoidon asiantuntija jo 50 vuoden kokemuksella ja sitoudumme etsimään keinoja hoidon laadun parantamiseen. Ihon terveyden ylläpitäminen on olennainen osa inkontinenssin hoitoa. Laajamittaisen tutkimustyön ja innovatiivisten testausmenetelmien tuloksena kehitetty TENA ProSkin on inkontinenssi- ja ihonhoitotuotteiden sarja, joka on suunniteltu herkälle, ikääntyvälle iholle. TENA ProSkin -tuotesarjan laatu on varmistettu yhdessä Southamptonin yliopiston ja University College Londonin ihon terveyden asiantuntijoiden kanssa, ja se on Skin Health Alliance -organisaation hyväksymä.

TENA Slip Plus ProSkin

Mikä TENA ProSkin on?

TENA ProSkin -tuotevalikoima sisältää sekä imukykyisiä inkontinenssisuojia että ihonhoitotuotteita, jotka ovat suunniteltu ylläpitämään ihon terveyttä. Puhdistustuotteet varmistavat, että ikääntyvä iho puhdistuu hellävaraisesti, kun taas suojavoide lisää iholle ylimääräisen suojakerroksen. Samalla inkontinenssisuoja vähentää kosteutta ja auttaa osaltaan ylläpitämään ihon luonnollista mikroympäristöä. Varmistamme tuotteidemme toimivuuden luvatulla tavalla, ja yksi kehittämistämme testimenetelmistä on TENA ihonkosteustesti. Tämä ainutlaatuinen testimenetelmä mittaa tuotteen ja ihon välistä vuorovaikutusta, ja se on Southamptonin yliopiston hyväksymä.

Asiantuntijoidemme kehittämä

Olemme tehneet paljon yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa tavoitteenamme kehittää tuotteidemme ihon terveyttä ylläpitäviä ominaisuuksia. Uskomme, että tämä auttaa ikääntyvien hoidossa entistäkin paremmin. Tutkimuksissamme kävi ilmi, että inkontinenttien henkilöiden ihon terveyteen vaikuttaa neljä päätekijää: aika, jonka iho on kosketuksissa inkontinenssisuojan kanssa, toistuva käyttö, kosteustasot ja ihon herkkyys. Herkkä, ikääntyvä iho vaatii erityishuomiota, ja TENA ProSkin -tuotteet ovatkin 300-henkisen tutkimus- ja kehitystiimimme näihin erityistarpeisiin kehittämiä.

Tavoitteena yksilöllinen hyvinvointi

Käyttäessäsi TENA ProSkin -tuotteita autat aktiivisesti ihon terveyden ylläpidossa inkontinenssin hallinnan lisäksi. Näin inkontinentin henkilön elämä on miellyttävämpää ja arvokkaampaa. Lisäksi hoitajille jää aikaa keskittyä hoidon muihin osa-alueisiin.

Tavoitteena yksilöllinen hyvinvointi

Kolmivaiheinen lähestymistapa ihon terveyden ylläpitämiseen

TENA on kehittänyt kolmivaiheisen lähestymistavan ihon terveyden ylläpitämiseen inkontinenssisuojia käyttäville henkilöille. Vuosien kokemuksesta tiedämme, että nämä kolme vaihetta ovat tärkeimmät periaatteet ihon luonnollista terveyttä ylläpidettäessä:

Pidä kuivana

Pidä iho kuivana imukykyisillä TENA ProSkin -tuotteilla, joissa on FeelDry Advanced™ -ominaisuus

Pidä puhtaana

Pidä iho puhtaana TENA ProSkin -kosteilla pyyhkeillä ja -pesuvoiteilla

Pidä suojattuna

Pidä iho suojattuna käyttämällä TENA ProSkin -suojavoidetta tai -sinkkivoidetta

TENA ProSkin yhdistää nämä kolme vaihetta yhdeksi inkontinenssi- ja ihonhoitotuotteiden sarjaksi, joka on suunniteltu erityisesti ikääntyvälle, herkälle iholle.

Entistä parempaa suojaa

Imukykyisissä TENA ProSkin -tuotteissa on kolmitehoinen suoja: ne ovat kuivia, pehmeitä ja vähentävät mahdollisia reunavuotoja. FeelDry Advanced™ -ominaisuuden ansiosta neste imeytyy nopeasti pois pinnalta, ja iho pysyy kuivana. Imukykyiset suojat sekä ihoärsytystä ehkäisevät puhdistavat ja suojaavat ihonhoitotuotteet auttavat edistämään ihon terveyttä.

Iholle turvallisiksi todistetut tuotteet

Kehitimme TENA ProSkin -tuotteet vastataksemme ikääntyvän ihon haasteisiin ja tukeaksemme paremmin terveydenhuollon ammattilaisia. Skin Health Alliance -organisaatio on hyväksynyt kaikki TENA ProSkin -tuotteet, joten voit siis olla varma, että ne ovat aina ihoystävällisiä ja täyttävät tiukimmat standardit.

Skin Health Alliance

ProSkin-tuotevalikoima

Tutustu ihon terveyttä ylläpitäviin TENA ProSkin -tuotteisiin

 Tutustu ihon terveyttä ylläpitäviin TENA ProSkin -tuotteisiin

Viitteet:

1Aineisto: Preference test report TENA ProSkin Teippisuoja. Elokuu 2018, Puola/Iso-Britannia/Saksa n = 360