TENA ProSkin Slip ja Comfort inkontinenssin parempaan hoitoon

Kehitimme TENA ProSkin -suojat, koska ymmärrämme, miten tärkeää ihon terveyden ylläpitäminen on inkontinenssin kanssa elävän arvokkuuden ja hyvän olon säilyttämiselle. Ennaltaehkäisevä ihon hoito inkontinenssihoidon yhteydessä tukee myös hoitajien työtä ja voi osaltaan tehostaa työskentelyä, sillä aikaa kuluu vähemmän ihoon liittyvien ongelmien hoitoon. Sekä TENA ProSkin Slip- että Comfort-suojia on uudistettu, ja ne ovatkin nyt entistä toimivampia. Entistä imukykyisempi kerros pitää kosteuden pois iholta, ja hengittävä materiaali tukee paremmin ihon luonnollista kosteustasapainoa.

TENA ProSkin Slip ja Comfort

Vähemmän altistumista kosteudelle

TENA ProSkin Slip Teippisuojassa ja Comfort Kourusuojassa on kummassakin FeelDry Advanced™ -ominaisuus, mikä tarkoittaa että neste imeytyy nopeasti niiden sisään ja iho pysyy kuivana. Kun iho pysyy kuivempana, sen luonnollinen kosteustasapaino säilyy helpommin ja käyttäjän olo pysyy miellyttävänä.

Vanha nainen ja mieshoitaja katsomassa ruusua

Kosteus pääsee haihtumaan

Sen lisäksi, että TENA ProSkin Slip ja Comfort minimoivat altistumisen kosteudelle, niiden materiaali on hengittävää ConfioAir™-ominaisuuden ansiosta. Tämän ominaisuuden avulla kosteus ei keräänny ihon ja suojan väliin. Tutkimustemme mukaan parempi hengittävyys lisää inkontinenssin kanssa elävän hyvinvointia, sillä se auttaa ylläpitämään ihon terveyttä. Kankaanomaiset, pehmeältä tuntuvat sivut ja suojan ulkopinta lisäävät käyttömukavuutta etenkin ikääntyvällä iholla.

TENA ProSkin Slip – ihon terveyttä vaalien

TENA ProSkin Slip Teippisuojan FeelDry Advanced™- ja ConfioAir™-ominaisuuksien ansiosta tuote on ohut, mutta tuntuu entistä kuivemmalta, ja on hengittävämpi. Tämä ylläpitää ikääntyvän ihon terveyttä. TENA ProSkin Slip istuu erinomaisesti, vähentää mahdollisia reunavuotoja ja antaa käyttäjälle mielenrauhan. Leveät, säädeltävät teipit on helppo kiinnittää ja säätää, ja näin istuvuutta voidaan säädellä yksilöllisten tarpeiden mukaan.

TENA ProSkin Comfort – lisää hyvinvointia

Imukykyinen tuotteemme, TENA ProSkin Comfort, jota käytetään hygieniahousujen kanssa, on nyt osa ihon terveyttä ylläpitävää TENA ProSkin -valikoimaa. Kankaanomainen ulkopinta lisää pehmeyttä, ja uudistunut FeelDry Advanced™ -ominaisuus imee nesteen nopeasti pois pinnalta pitäen ihon kuivana. TENA ProSkin Comfort vähentää kosteutta tehokkaammin, ja hengittävä ConfioAir™-materiaali antaa käyttäjälle miellyttävän olon. 

Kolmivaiheinen lähestymistapa ihon terveyden ylläpitämiseen

TENA on kehittänyt kolmivaiheisen lähestymistavan ihon terveyden ylläpitämiseen inkontinenssisuojia käyttäville henkilöille. Vuosien kokemuksesta tiedämme, että nämä kolme vaihetta ovat tärkeimmät periaatteet ihon luonnollista terveyttä ylläpidettäessä:

Pidä kuivana

Pidä iho kuivana imukykyisillä TENA ProSkin -tuotteilla, joissa on FeelDry Advanced™ -ominaisuus

Pidä puhtaana

Pidä iho puhtaana TENA ProSkin -kosteilla pyyhkeillä ja -pesuvoiteilla

Pidä suojattuna

Pidä iho suojattuna käyttämällä TENA ProSkin -suojavoidetta tai -sinkkivoidetta

Yhdistämme inkontinenssihoidon ja ihon terveydestä huolehtimisen

Kehitimme TENA ProSkin -tuotteet vastataksemme ikääntyvän ihon haasteisiin ja tukeaksemme paremmin terveydenhuollon ammattilaisia. Skin Health Alliance -organisaatio on hyväksynyt kaikki TENA ProSkin -tuotteet, joten voit siis olla varma, että ne ovat aina ihoystävällisiä ja täyttävät tiukimmat standardit.

Skin Health Alliance -organisaation (SHA) logo

TENA ProSkin Slip- ja Comfort-tuotevalikoimat

Viitteet:

1Lähde: SCA:n aineistot. Perustuu useisiin viitteisiin kuten esimerkiksi: Gray M et al. Incontinence-associated dermatitis: a comprehensive review and update. J Wound Ostomy Continence Nurs, 2012; 39(1): 61-74. Gray M. Incontinence related skin damage: essential knowledge. Ostomy/Wound Management, 2007; 53(12): 28-32. Bliss DZ et al. Incontinence-associated skin damage in nursing home residents: a secondary analysis of a prospective, multicenter study. Ostomy Wound Manage, 2006; 52(12): 46-55.