TENA Terveydenhuollon ammattilaisille

Tarjoamme räätälöityä tukea ja opastusta varmistaaksemme, että osaat valita oikeat tuotteet hoidettaville.

Autamme ihmisiä elämään elämäänsä täysillä

Yksi neljästä kärsii inkontinenssista jossakin vaiheessa elämäänsä. Tästä huolimatta aiheesta puhutaan edelleen hyvin vähän ja moni kokeekin vaivansa kiusallisena ja yrittää suoriutua arjestaan tinkimällä mukavuudesta ja toisinaan myös sosiaalisesta elämästään. [1, 2, 3]

Niin monen jäädessä vaivansa kanssa yksin ja väestön ikääntyessä, tarve yksilölliselle kontinenssihoidolle on suuri. 

Me TENAlla ymmärrämme, että jokaisella on yksilölliset tarpeet, olivat ne sitten suojaa lievään virtsankarkailuun tai varmoja suojia jokapäiväiseen elämään sekä päivä- että yökäyttöön.

Yli 50 vuoden kokemuksella valikoimaamme kuuluu inkontinenssi- ja henkilökohtaisen hygienian tuotteita ja palveluita. Tekemällä yhteistyötä TENAn kanssa, teemme yhdessä töitä hyvinvoinnin parantamiseksi.

Asiantuntijoiden avulla

Me TENAlla ymmärrämme, että oikeat tuotteet ja varmuus niiden valitsemisessa on keskeisessä roolissa. Siksi olemme kehittäneet valintaoppaita sekä muita materiaaleja, jotta osaisit valita käyttäjälle oikeat tuotteet. Lisäämällä ymmärrystä inkontinenssista sekä asiantuntevien edustajiemme neuvoilla autamme sinua oikeiden tuotteiden valinnassa.

Viitteet:

1Rev Esc Enferm USP, Rita de Cassia Altino Delarmelindo, et al. 2013; 47(2): 296-302.
2Incontinence, Paul Abrams, Consultation on Incontinence, 2005.
3IPSOS Brand health tracking, US, FR, UK, DE , 2010.
4Essity, Better care, better health “Towards a framework for better continence solutions”. Policy briefing on incontinence.