TENA kotihoito- ja palveluasumisyksiköille

TENA on sitoutunut tarjoamaan parempaa kontinenssihoitoa kaikille. Toimimme kumppaninasi 50 vuoden kokemuksella räätälöiden mahdollisimman sopivia ja toimivia ratkaisuja, joilla parannamme asukkaiden elämänlaatua.

Olemme sitoutuneet päivittäisen työsi tukemiseen

Ymmärrämme, että jokainen tilanne ja yksilö on ainutlaatuinen. Meille pääasia on yksilöllinen hoito. Tämä tarkoittaa tuotteiden ja hoitorutiinien räätälöimistä kullekin hoidettavalle yksilöllisesti, myös työympäristöösi sovittaen. Kumppaninasi tuemme sinua pyrkiessäsi palkitsevaan kontinenssihoitoon, joka kohentaa asiakkaidesi elämänlaatua ja hoidon tehokkuutta.

Yksilöllisten tarpeiden tunnistaminen

Meiltä saat työkalut, jotka helpottavat hoidettavien yksilöllisten hoitotarpeiden arviointia. Näin jokainen saa juuri oikeanlaista hoitoa. Autamme sinua tarjoamaan yksilöllistä, kunnioittavaa ja tehokasta hoitoa.

TENA vanhainkodeille

Yksilölliset hoitosuunnitelmat

Hoidettavien tarpeiden mukaan räätälöidyt hoitosuunnitelmat ovat olennainen osa parasta mahdollista kontinenssihoitoa. Tukityökalumme auttavat sinua suunnittelemaan yksilöllisiä hoitorutiineja, joihin sisältyvät tuotteen käyttö, WC-käynnit ja ihonhoito-ohjeet. Yksilölliset suunnitelmat parantavat hoidettavan elämänlaatua ja tukevat samalla henkilöstön tehokkuutta ja työympäristöä.

Tukea päivittäiseen hoitotyöhön

Meillä on tarjolla useita tukityökaluja, jotka auttavat sinua ja henkilökuntaasi toteuttamaan yksilöllisiä hoitosuunnitelmia. Koulutuksesta ja kokeneiden hoitajien neuvoista löydät apua henkilökunnallesi, kun haluat tarjota hoidettaville parasta mahdollista kontinenssihoitoa.

Pysyvää muutosta

Varmista hoitokäytäntöjen muutosten pysyvyys vuodesta toiseen käyttämällä työkalujamme, joilla voit mitata ja arvioida ratkaisujemme onnistumista. Meidän avullamme voit arvioida budjettiasi jatkuvasti inkontinenssiin liittyvien kustannusten perusteella. Annamme työkalut myös asiakkaidesi ihon terveyden sekä asukkaiden ja henkilökunnan tyytyväisyyden lisääntymisen arviointiin.

Viitteet:

1Essityn aineisto: Tutkimus, jossa tutkittiin iäkkäiden hoidossa Kööpenhaminassa käytettyjä inkontinenssituotteita ja -palveluita: Neljän vanhainkodin esimerkkitapaus. Tammikuu 2011.