Älykästä kontinenssihoitoa

Luotamme siihen, että työskentelemällä yhdessä teemme palkitsevasta hoitotyöstä tehokkaampaa. Yksilöllinen hoito ja edistykselliset ratkaisumme tukevat sinua tehokkaiden työskentelytapojen toteuttamisessa.

Tutkimustuloksia

Tehtävämme on auttaa sinua tarjoamaan yksilöllistä ja tehokasta hoitoa asukkaille ja samalla tehostaa hoitokodin rutiineja. Teemme tämän tukemalla sinua hoidon yksilöllistämisessä ja ratkaisujen kehittämisessä, joiden avulla löydät oikeat tuotteet ja rutiinit kunkin hoidettavan yksilöllisten tarpeiden täyttämiseen.

Kehittämällä parempaa ihon terveyttä, tuotteiden varmuutta ja työympäristöä on mahdollista esimerkiksi vähentää ympäristövaikutuksia, tuotteiden kulutusta ja kustannuksia sekä keventää inkontinenssiin liittyvää työtaakkaa. Aikaa ja rahaa säästyy palkitsevampaan hoitotyöhön, mikä on sekä asukkaiden, henkilökunnan että koko hoitokodin etu.

TENA – älykästä kontinenssihoitoa

Viitteet:

1LOCOmotion, Knibbe & Knibbe. Summary of Results Washing Without Water, 2013. 
2Perustuu 242 hoitajan (ammatti- ja omaishoitajia) Saksassa, Ranskassa ja Puolassa antamaan palautteeseen tuotetestauksen jälkeen; ScandInfo Marketing Research AB ja Essity Hygiene and Health AB, huhtikuu 2013.