Käytämme tällä sivustolla evästeitä. · Mitä ovat evästeet? Hyväksyn

Innovaatioiden avulla parempaa kontinenssihoitoa

Innovaatiot ovat meille tärkeitä ja ne ovat osa kaikkea mitä teemme. Pyrimme kaikin tavoin kehittämään uutta teknologiaa ja materiaaleja ja niiden avulla parantamaan tuotteidemme miljoonien käyttäjien päivittäistä elämää.

Innovointia ymmärryksen avulla

Yli 50 vuoden kokemuksella ymmärrämme inkontinenssin kauaskantoisen vaikutuksen sekä yksilöllisen ja tehokkaan inkontinenssihoidon tarpeen. TENA on sitoutunut kehitykseen ja innovointiin tarpeiden täyttämiseksi. Panostamme jatkuvasti tutkimukseen ja tosielämän tarpeiden ymmärtämiseen. Ymmärrämme, että jokainen tilanne on ainutlaatuinen. Siksi arvioimme aina kaiken elämänlaadusta inkontinenssin aiheuttamiin kokonaiskustannuksiin asti. Todellisia tarpeita täyttäviä korkealaatuisia tuotteita ja palveluita innovoimalla teemme kanssasi yhteistyötä tarjotaksemme kontinenssihoitoa, joka saa aikaan näkyviä muutoksia.

Innovoimalla parempaa kontinenssihoitoa

Innovaatiot - Kontinenssihoidon tulevaisuus

TENA Identifi

TENA Identifi on sähköinen arviointijärjestelmä, jolla saadaan kerättyä yksilöllistä tietoa hoidettavan virtsaamisesta 72 tunnin ajalta. Se tarjoaa arvokasta tietoa, jonka avulla voidaan tehdä yksilöllisiä hoitosuunnitelmia. TENA Identifi on innovaatio joka mullistaa inkontinenssihoidon  sekä hoidettavalle että hoitajalle. 

  • Parempaa elämänlaatua hoidettavalle
  • Optimoituja WC-rutiineja
  • Vähemmän aikaa manuaalisiin arviointeihin
  • Optimoitu tuotevalikoima

TENA Identifi

TENA Wet Wash Glove Kostea pesukinnas

TENA Wet Wash Glove Kostea pesukinnas on miellyttävä ja tehokas väline koko kehon puhdistamiseen ilman vettä ja saippuaa. TENA Wet Wash Glove Kostea pesukinnas sopii erityisen hyvin liikuntakyvyttömien sekä vettä pelkäävien henkilöiden hoitoon.  TENA Wet Wash Glove Kosteaa pesukinnasta käytettäessä hoitajan työasento on 25 % parempi ja pesutilanteeseen kuluu 38 % vähemmän aikaa. [1, 2]

Lue lisää tästä tuotteesta

TENA Wet Wash Glove Kostea pesukinnas

Kontinenssihoidon uusi tulevaisuus

Laaja tietämyksemme inkontinenssihoidosta ja henkilökohtaisen hygienian hoidosta yhdistyy uuteen teknologiaan; tällä yhdistelmällä luomme elämää muuttavia innovaatioita. Räätälöidyt ratkaisumme parantavat ihmisten hyvinvointia sekä päivittäisen hoidon kokonaislaatua ja tehokkuutta. Esimerkiksi vaippaan asetettava TENA U-test Virtsatieinfektiotesti, jolla voidaan turvallisesti poissulkea tai havaita virtsatieinfektion mahdollisuus. TENA U-test on innovatiivinen ja merkittävä kehitysaskel yksilön mukavuuden ja elämänlaadun kannalta.

Täysin uusi innovaatio

TENA U-test

Viitteet:

1Dutch Ministry of Health, Welfare and Sports. Successful Pathways in Care Institutions, 2006 (englanninkielinen lainaus). 
2LOCOmotion, Knibbe & Knibbe. Summary of Results Washing Without Water, 2013.