Käytämme tällä sivustolla evästeitä. · Mitä ovat evästeet? Hyväksyn

TENA-tuotteiden ainesosat ja turvallisuus

Tarkempi katsaus TENA-tuotteisiin

Miljoonat ihmiset ovat vuosikymmenten ajan käyttäneet TENA-tuotteitamme turvallisesti joka päivä. Asiakkaillemme on tärkeää, että heidän käyttämänsä tuotteet tuntuvat mukavilta ja turvallisilta. Sen varmistamiseksi käytämme TENA-tuotteissa ainoastaan turvallisia materiaaleja ja ainesosia sekä olemme ottaneet käyttöön tarkat menettelyt ja turvallisuusstandardit. Näin varmistetaan, että tuotteissa käytetään vain hyväksyttyjä materiaaleja ja, että asianmukaista lainsäädäntöä noudatetaan.

Materiaalit, joita käytämme kaikissa imukykyisissä tuotteissamme, ovat sekä sisäisten että ulkopuolisten asiantuntijoiden perusteellisesti testaamia ja ne täyttävät kaikkien lakien ja asetusten vaatimukset. Näin haluamme varmistaa, että tuotteita voidaan käyttää turvallisesti aiottuun käyttötarkoitukseen.

Banakekele-projekti – avuntarvitsijoista huolehtimista

Käynnistimme hankkeen, jonka tarkoituksena oli tarjota perusterveydenhuollon palveluita Johannesburgin asukkaille, jotka tarvitsivat niitä eniten.

Lue lisää

Tuoteturvallisuus

Kaikki TENAn hygienia- ja inkontinenssituotteet ovat turvallisia, kun niitä käytetään alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa. Ne sisältävät materiaaleja, joita on käytetty ympäri maailmaa vuosien ajan turvallisesti lukuisissa imukykyisissä hygieniatuotteissa. Raaka-aineiden valinta perustuu niiden kykyyn imeä ja pitää sisällään nesteitä, estää vuotoja ja tarjota käyttömukavuutta.

Varmistaaksemme, että noudatamme tiukimpia ympäristö- ja turvallisuusstandardeja, teemme yhteistyötä EDANAn kanssa, joka on kuitukankaan- ja siihen liittyvien teollisuudenalojen kansainvälinen toimialajärjestö. EDANAn jäsenet ovat sitoutuneet vapaaehtoisesti siihen, että imukykyiset hygieniatuotteet ovat korkealaatuisia ja turvallisia.

Mitä TENA-tuote sisältää?

Tuotteen osaMateriaaliTehtävä
PintamateriaaliPolypropeenista/polyeteeni-polyesteristä/viskoosista valmistettu kuitumateriaali.Tuote pitää olosi kuivana ja mukavana imemällä nesteen sisäänsä.
Nestettä imevä kerrosPuu- tai polyesterikuidusta koostuvaa huokoista materiaalia.Kuljettaa nestettä tuotteen pinnasta sen keskiosaan, mihin neste varastoituu.
ImuydinPaperimassa, paperimassan ja superabsorbenttien yhdistelmä suojiin ja pikkuhousunsuojiin. Joissakin tuotteissa käytetään huokoista, paperipohjaista materiaalia.Imee nesteet ja pitää ne sisällään.
TeippiTeippi on valmistettu eri polymeereistä ja synteettisistä hartseista.Teipillä on kaksi eri tehtävää:
1. se yhdistää tuotteen eri kerrokset toisiinsa
2. ja kiinnittää tuotteen alushousuihin.
TaustamateriaaliPolyeteenikalvo. Joissakin pikkuhousunsuojissa käytetään kuitumateriaalia.Estää ohivuodoilta.
KiinnitysmateriaaliPolymeerimateriaalitPitää tuotteen paikallaan.
Joustava materiaaliPolymeerimateriaalitAntaa tuotteelle hyvän istuvuuden.
Tuoksu
(vain tietyissä tuotteissa)
HajusteAntaa tuotteelle raikkaan tuoksun.
PainatusPainoväriKorostaa tuotteen muotoa ja toimivuutta.
SuojapaperiSilikonipinnoitettu paperiKorostaa tuotteen muotoa ja toimivuutta.
Yksittäispakkaus
(koskee tiettyjä tuotteita)
Polyeteenikalvo, joka on joissakin tuotteissa silikonipinnoitettu.Suojaa tuotetta, niin että voit pitää mukana yksittäistä tuotetta sen likaantumatta.
Tuotteen ulkopakkausPolyeteenipussit tai laatikko.Suojaa tuotetta. Tämän pakkauksen näet kaupan hyllyllä.

Sanasto

Uusiutuva paperimassa
Vastuullisesti hoidetuista metsistä hankitusta puukuidusta tehtyä massaa. Massaa käytetään suojissa ja pikkuhousunsuojissa.

Kuitumateriaali (kuitukangas)
Ohut, kankaanomainen materiaali. Termiä käytetään tekstiiliteollisuudessa materiaaleista, jotka eivät ole kudottuja eivätkä neulottuja, kuten huopa.

Polymeerit
Pitkäketjuisia molekyylejä, jotka voivat olla joko luonnollisia tai synteettisiä. Esimerkiksi muovi ja oma DNA:si koostuvat polymeereistä.

Polypropeeni/polyeteeni/polyesteri
Maailman yleisimpiä muovityyppejä. Käytetään monissa jokapäiväisissä tuotteissa kuten alusvaatteista peitteisiin.

Superabsorbentti polymeeri (SAP)
Käytetään kosteudenpidätyskykynsä vuoksi. Käytetään yleisesti suojissa, vaipoissa ja harsotaitoksissa.

Synteettinen hartsi
Viskoosisia nesteitä, jotka kovettuvat nopeasti, mikä tekee niistä ihanteellisia materiaalien yhdistämiseen.