Vyösuoja | Flex

Erittäin imukykyinen vyösuoja, jossa joustava vyö – helppoihin ja ergonomisiin vaihtoihin

TENA ProSkin Flex -valikoima koostuu innovatiivisista vyösuojista, joiden vaihtaminen on helpompaa ja ergonomisempaa, mikä vähentää hoitajan työn fyysisiä vaatimuksia. Käyttäjä puolestaan saa varmemman suojan. Nämä tuotteet sopivatkin mainiosti henkilölle, jolla esiintyy keskivaikeaa tai vaikeaa inkontinenssia. Saatavilla laaja valikoima eri kokoja ja imukykyjä.

Ergonomisen vyön ansiosta TENA ProSkin Flex -tuotteiden vaihtaminen on helppoa sekä makuuasennossa, seisten että nostolaitteiden avulla. Toisin sanoen, se on helppokäyttöinen ja lisäksi erittäin imukykyinen.

Innovatiivisen TENA ProSkin Flex -suojan helppo kiinnitysjärjestelmä pehmeällä vyöllä, joka voidaan säätää helposti eri vartalotyypeille, takaa hyvän istuvuuden ja erinomaisen vuotosuojan.

Tämä tuote huolehtii myös ihon terveydestä: sen FeelDry Advanced -teknologia takaa nopean imukyvyn pitäen ihon kuivana. Kolmitehoinen suoja puolestaan pitää ihon pinnan kuivan tuntuisena, on hellävarainen iholle ja vähentää reunavuotoja sekä auttaa osaltaan ylläpitämään ihon luonnollista terveyttä.

TENA ProSkin Flex -suojan käyttöä helpottavat kiinnitysteipit voidaan kiinnittää edestä sekä avata ja sulkea niin monta kertaa kuin on tarpeen – ilman kiinnittymisominaisuuksien heikentymistä. Näin suoja on täysin säädettävissä ja siksi luotettava suoja kaikille vartalotyypeille. Monipuolinen tuote voidaan pukea edestä tai takaa.

TENA ProSkin Flex on ihanteellinen suoja vähemmän liikkuvalle käyttäjälle, jonka ajasta kuluu suurin osa maaten tai istuen, mutta suoja sopii myös liikuntakykyisemmille henkilöille.

Vyösuoja | Flex