TENA Ihonhoitotuotevalikoima

Tarjoamme nyt ikääntyneen ihon hoitoon kokonaisvaltaisen ratkaisun, jossa käyttötapa ja tuotteet valitaan yksilöllisesti jokaisen tarpeiden mukaan – TENA Ihonhoitovalikoimasta.

Testattu ja todistettu

TENA Ihonhoitotuotteet ovat muuttuneet. Olemme parantaneet tuotteiden koostumusta sekä kehittäneet selkeän, helposti tunnistettavan merkintätyylin ja ainutlaatuisen pakkauksen, jonka avulla tuotteet ovat helposti tunnistettavia ja käsiteltäviä. TENA Ihonhoitotuotteet ovat tehokkaita ja hellävaraisia. Ne auttavat sinua vaalimaan jokaisen asukkaan ihon terveyttä. Jotta tämä olisi helpompaa, olemme jakaneet valikoiman neljään tuoteluokkaan

Pyrimme edistämään kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia

Uskomme innovatiivisten tuotteidemme auttavan sinua hoitamaan asukkaiden herkän, ikääntyneen ihon terveyttä ja lisäksi edistämään heidän yleistä hyvinvointiaan.

TENA Ihonhoito

TENA Ihonhoitotuotteet

200x200_SkinCare_Teaser_No_Rinse.jpg

Puhdistus (ilman vettä)

Usein toistuvaan ihon puhdistukseen ja hoitoon.

Siirry tuotteeseen

200x200_64363-00_TENA_Body_Wash_Shampoo_500ml.jpg

Puhdistus (veden kanssa)

Ihon hellävaraiseen pesuun suihkussa tai kylvyssä.

Siirry tuotteeseen

200x200_SkinCare_Teaser_Protect.jpg

Suojaus

Rauhoittaa sekä suojaa herkkää ja ärtynyttä ihoa.

Siirry tuotteeseen

200x200_SkinCare_Teaser_Moisture.jpg

Kosteutus

Koko keholle soveltuvat tuotteet pehmentävät ja rauhoittavat herkkää ihoa auttaen säilyttämään sen luonnollisen kosteustasapainon.

Siirry tuotteeseen

TENA Ihonhoitotuotevalikoima – koska jokaisella iholla on oma tarinansa

Tarjoamme ikääntyneen ihon hoitoon kokonaisvaltaisen ratkaisun, jossa käyttötapa ja tuotteet valitaan yksilöllisesti jokaisen tarpeiden mukaan – TENA Ihonhoitovalikoimasta.

TENA Ihonhoitotuotevalikoima perustuu vuosien kokemukseen laadukkaiden inkontinenssi- ihonhoitotuotteiden tarjoamisesta. Se on myös hoitokotien johtajien ja hoitajien kanssa tiiviisti tekemämme yhteistyön tulosta. Ehkäisevä ihonhoito voi auttaa pienentämään inkontinenssiin liittyvien ihovaurioiden syntymisen riskiä ja samalla parantaa henkilökunnan työympäristöä. 

Tämän saavuttamiseksi valikoima on jaettu neljään tuoteluokkaan, joita voidaan räätälöidä hoidettavien yksilöllisten tarpeiden mukaan. 

Uskomme näiden innovatiivisten tuotteiden edistävän ikääntyneen ja herkän ihon hoitoa ja tukevan asukkaiden terveyttä ja hyvinvointia.

TENA Ihonhoito

Herkkä, ikääntynyt iho tarvitsee erityistä hoitoa

Usein toistuva puhdistaminen vedellä ja saippualla sekä inkontinenssi voivat vaurioittaa ihoa ja vähentää sen kykyä ehkäistä infektioita. Lisäksi inkontinenssin aiheuttamalla ihon rikkoutumisella voi olla huomattava vaikutus henkilön fyysiseen ja psyykkiseen hyvinvointiin. [3]

Säännöllisesti noudatettuina ihonhoitorutiinit vähentävät inkontinenssin yhteydessä esiintyvää ihotulehdusta. Ihonhoitorutiineihin tulisi kuulua hellävarainen puhdistaminen sekä kosteuttavien ja tarvittaessa ihoa suojaavien voiteiden käyttö. [3]

Puhdistaminen ilman vettä katsotaan parhaaksi vaihtoehdoksi ihoystävällisyytensä takia. [4]

TENA Ihonhoito – todistetusti tehokasta

TENA Ihonhoitotuotteita on testattu pitkäaikaishoitolaitoksissa positiivisin tuloksin. [5,6]

TENA Ihonhoitotuotteet paransivat huomattavasti monen hoidettavan iho-ongelmia. Kaksi kolmannesta ikääntyneistä sai apua iho-ongelmiinsa TENA Ihonhoitotuotteita käytettäessä veteen ja saippuaan verrattuna. [1]

FI_Skin_conditions_chart_420x236.png

Tehokasta kosteutusta ja puhdistamista. [5,6] Ihon puhdistus TENA Wash Cream Pesuvoiteella kosteuttaa ihoa 7x enemmän kuin perinteinen pesu vedellä ja saippualla. [5] TENA Wash Cream Pesuvoide puhdistaa yhtä hyvin kuin vesi ja saippua, mutta kosteuttaa ihoa tehokkaammin. [6]

FI_High_level_chart_440x220.png

Viitteet:

1TENA Palveluratkaisujen esimerkkitapauksen nro 3 aineisto Tutkimukseen osallistui pitkäaikaishoitolaitoksen 27 hoidettavaa. Kankaiset pesukintaat, nestesaippua ja vesi vaihdettiin TENA Wash Cream  Pesuvoiteeseen, Shampoo & Shower Suihkushampooseen ja kertakäyttöisiin pesulappuihin.
2Tutkimukseen osallistui pitkäaikaishoitolaitoksen 27 hoidettavaa. Kankaiset pesukintaat, nestesaippua ja vesi vaihdettiin TENA Wash Cream Pesuvoiteeseen, Shampoo & Shower Suihkushampooseen ja kertakäyttöisiin pesulappuihin. 
3Bardsley A. (2013). Prevention and management of incontinence-associated dermatitis. Nursing Standard, 27(44), 41-46. 
4Ripley K. (2007). Skin Care in Patients with Urinary or Faecal Incontinence. Primary Health Care, 17(4), 29-34.
5TENAn aineisto, perustuu tutkimukseen, joka suoritettiin käyttäen TENA Wash Cream Pesuvoidetta ja kilpailijoiden vastaavia tuotteita. Helmikuu 2014. 
6Rönner A et al. (2010). The hygienic effectiveness of 2 different skin cleansing procedures. Wound Ostomy Continence Nurs, 37(3), 260-264.