Käytämme tällä sivustolla evästeitä. · Mitä ovat evästeet? Hyväksyn

Uusi TENA Lady Discreet -valikoima

Uuden valikoiman tuotteet ovat 20 % ohuempia ja silti aivan yhtä varmoja. Huomaamattomampi ja siksi asiakkaiden suosima.

Merkittävä mahdollisuus

Joka neljäs yli 35-vuotias nainen kärsii virtsankarkailusta [1], mutta alle neljäsosa heistä käyttää sopivaa suojaa [2]. Nämä asiakkaat haluavat tuntea olonsa varmaksi, mutta katsovat inkontinenssisuojien olevan isokokoisia ja kiusallisia. Siksi he tarvitsevat ratkaisun, joka on paitsi varma myös huomaamaton.

Täytämme naisten tärkeimmät tarpeet

Ymmärrämme asiakkaittesi ainutlaatuiset tarpeet ja kehittämme siksi jatkuvasti uusia tuotteita näiden tarpeiden täyttämiseksi. Siksi UUSI TENA Lady Discreet on nyt 20 % entistä ohuempi, mutta silti aivan yhtä varma. Näin voit tarjota naisasiakkaallesi juuri sitä huomaamatonta mutta varmaa karkailusuojaa, jota he kaipaavat.

Uusi ratkaisu asiakkaittesi mieleen

Uudessa TENA Lady Discreet -valikoimassa on innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tarjoavat naisille juuri sitä varmuutta ja huomaamattomuutta, jota he kaipaavat.
 
  • Naiset pitävät tuotetta huomaamattomampana, varmempana, paremmin istuvana ja houkuttelevampana nykyiseen tuotteeseen verrattuna3 
  • Yli 80 % naisista halusi ostaa UUDEN TENA Lady Discreet -suojan kokeiltuaan tuotetta4
  • microPROTEXTM-teknologia entistä huomaamattomampi, mutta silti yhtä varma
  • Naisellinen muotoilu lisää naisellisuutta ja varmuutta
  • Pehmeät reunavuotosuojat antavat tuotteelle muotoa ja lisämukavuutta sekä varmuutta
  • Vartalonmyötäinen muotoilu takaa paremman istuvuuden ja mukavuuden
  • Uusi 3D-muotoilu saa suojan muotoutumaan ja istumaan vartalon mukaisesti
  • Uusi yksittäispakkauksen käärepaperi tekee tuotteesta houkuttelevamman

Uusi houkuttelevampi pakkaus

Uuden TENA Lady Discreet -suojan pakkaus on naisellisempi ja houkuttelee valitsemaan tuotteen myymälän hyllystä. Tuotteen hyvät puolet tuodaan selkeästi esille, mikä rohkaisee uusia ja entisiä asiakkaita sen ostamiseen. Lähes 80 % asiakkaista aikoo ostaa tuotteen uuden pakkauksen ansiosta.5 Lisäksi pienempi koko helpottaa säilytystä.

New packaging to appeal to customers

New TENA Lady Discreet has an appealing and feminine new pack design that stands out on the shelf. Clearly illustrating the product benefits, it encourages purchase amongst new and existing customers. Nearly 80% have positive purchase intent towards the new design.[3] And with a smaller size, it’s even more convenient to stock.

2000x1000_Promo Box THREE PACKSnew.jpg

Viitteet

 
1Abrams P et al. Incontinence, 5. painos 2013. 5th International Consultation on Incontinence. Pariisi. Helmikuu 2012.
2Other solutions include female sanitary liners and products, medication, surgery, adding tissue and makeshift materials inside underwear, no solution; IPSOS, terveydenhuollon tuotemerkkien tutkimus, 35–45-vuotiaat käyttäjät, US, FR, UK, DE, 2010. 
3SCANDINFO – Kvantitatiivinen tuotetutkimus, jossa verrattiin kahta tuotetta (uusi ja nykyinen Normal), FR, Q4 2015
4NIELSEN Quant CUT Discreet Mini & Normal, Q1 2016
5GfK NORM Pack Design (Quant online) in UK & FR, Q1 2016.