Käytämme tällä sivustolla evästeitä. · Mitä ovat evästeet? Hyväksyn

TENA Pants Inkohousut

TENA Pants -valikoima tukee omatoimisuutta, hyvin vointia ja yksilöllistä elämäntyyliä

Yhä useammat ihmiset tarvitsevat inkontinenssihoitoa

Joka kolmas yli 50-vuotias nainen ja joka neljäs yli 40-vuotias mies kärsii virtsankarkailusta.[1,2] Väestön ikääntyessä myös inkontinenssituotteiden tarve lisääntyy (yli 60-vuotiaita on 1 miljardi vuoteen 2017 mennessä). TENA Pants -suoja auttaa itsenäisiä ja aktiivisia henkilöitä elämään juuri haluamallaan tavalla.

Joka neljäs mies

kärsii virtsankarkailusta tai tiputtelusta2

Miesten kuvakkeet

Joka kolmas nainen

kärsii virtsankarkailusta, mukaan lukien pieni karkailu​​​​​​​​​​​​​​​​1

Naisten kuvakkeet

Suojia jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin

 

Inkontinenssisuojien tarve kasvaa jatkuvasti samalla kun ikääntyvien ihmisten määrä lisääntyy. Ihmiset elävät yhä vanhemmiksi ja haluavat asua mahdollisimman pitkään kotonaan. Se on mahdollista, jos tarjolla on tuotteita ja ratkaisuja, jotka tukevat omatoimisuutta ja itsenäisesti pärjäämistä. Ja vaikka koti vaihtuisi jossain vaiheessa hoivakodiksi, omatoimisuuden säilyttäminen tuo elämänlaatua ja pitää mielen virkeänä.

TENA Pants Inkohousuja kehitetään koko ajan edistämään ikäihmisten hyvinvointia ja omatoimisuutta. Uudistuksia tehdään tuttuihin, luotettaviin unisex-mallisiin inkohousuihin ja valikoimaa laajennetaan uusilla, naisten ja miesten omilla tuotteilla, joissa on yksilöllistä valinnanvaraa.

TENA Pants Inkohousuvalikoima on nyt entistä laajempi - valikoimasta löytyy useita imukykyjä, kokoja ja malleja jokaiselle, joka tarvitsee varman ja mukavan suojan. 

Viitteet

  1. Women over 50; Abrams et al. Incontinence, 5. painos 2013. 5th International Consultation on Incontinence. Pariisi. Helmikuu; 2012.
  2. Men over 40; Irwin DE et al. Worldwide prevalence estimates of lower urinary tract symptoms, overactive bladder, urinary incontinence and bladder outlet obstruction. BJUI 2011;108:1132-1139. 
  3. World Population Ageing 2013. Economics and Social Affairs, United Nations, 2013.