UUSI TENA Men Active Fit -suoja

Antaa huomaamatonta, päivittäistä varmuutta

Räätälöityä suojaa aktiiviselle miehelle

TENA Men Active Fit -suoja on suunnattu erityisesti miehille takaamaan suojaa sinne, missä se on eniten tarpeen. Suoja on huomaamaton, varma ja miellyttävä.
 
  • Näyttää ja tuntuu miehekkäältä – laivastonsininen, leveä ja erottuva vyötärönauha tekee tuotteesta houkuttelevamman ja mukavamman miehille
  • Täysin hengittävä, joustava ja pehmeä stretch-materiaali tekee tuotteesta kehoa myötäilevän, varman, huomaamattoman ja mukavan
  • Varma imuydin – miehen anatomian mukaan muotoiltu, imukykyinen ydin ja joustava kuppimainen etuosa varmistavat imukyvyn siellä, missä sitä tarvitaan
  • Kaksoisreunavuotosuojat antavat optimaalisen suojan virtsankarkailuun
  • Odour Control takaa itsevarman olon
UUSI TENA Men Active Fit tarjoaa miehille aktiiviseen elämään sopivaa suojaa.

TENA Men Active Fit -tuote

Tapaa Joni

rumpali

Miesten inkontinenssituotteet ovat potentiaalinen markkina-alue

25 % miehistä kärsii virtsankarkailusta, tiputtelu ja pieni karkailu mukaan lukien.[1] Silti Euroopassa vain 5 % virtsankarkailusta kärsivistä miehistä käyttää nimenomaan tähän tarkoitukseen tehtyä suojaa.[2]

Useimmat miehet tietävät aiheesta hyvin vähän. Itse asiassa 65 % ei edes tiedä, että miehille on olemassa aivan omat tuotteensa.[3] Inkontinenssituotteille on olemassa suuret, hyödyntämättömät markkinat.

Miten täyttää aktiivisten miesten tarpeet?

Miehille, jotka kärsivät kohtuullisesta tai runsaasta virtsankarkailusta, ”nuorena” pysyminen ja itsensä miehekkääksi tunteminen on tärkeää. He ovat aktiivisia, nauttivat edelleen liikunnasta, matkailusta ja sosiaalisesta elämästä ja saattavat olla yhä työelämässä. Väestön ikääntyessä heitä on yhä enemmän. Kuitenkin useimmat tuotteet, jotka vastaavat heidän kontinenssitarpeitaan, on tarkoitettu molemmille sukupuolille, ja ne eivät täytä heidän vaatimuksiaan.

TENA Men Active Fit täyttää markkinoilla olevan selvän aukon aktiivista elämää eläville miehille tarkoitetulle tuotteelle.

TENA Men – lisää tietämystä miehille

TENA Men -valikoiman laajenemisen myötä lisäämme samalla miesten virtsankarkailua koskevaa tietämystä. Näin saamme välitettyä tietoa yhä useammalle miehelle. Lue lisää miesten omalta TENA Men -sivustolta.

Juliste ja kannettava tietokone

Lue lisää TENA Pants -valikoimasta

Viitteet

  1. Men over 40. Irwin DE et al. Worldwide prevalence estimates of lower urinary tract symptoms, overactive bladder, urinary incontinence and bladder outlet obstruction. BJUI 2011;108:1132-1139.
  2. Tutkimus inkontinenssin esiintyvyydestä miehillä, yli 40-vuotiaat miehet, UK, US, DE, IT, MEX, RU, itseraportointi. SCAn tutkimus 2013. Aineistotiedot.
  3. Gfk. Male Consumer Journey, DE, 2012. Aineistotiedot.
  4. Tuotetutkimus, jossa verrattiin kahta tuotetta Euroopassa 16873.
  5. Kvantitatiivinen pakkaustesti