Viisi turvallisuuden periaatettamme

Tapaa ihmiset, jotka pitävät sinut turvassa.

Teemme kaiken intohimoisesti ja haluamme valmistaa tuotteita, jotka parantavat jokaisen ihmisen – myös meidän omien läheistemme – terveyttä ja hyvinvointia. Meille tuoteturvallisuus ei ole ainoastaan tärkeää – vaan henkilökohtaista.

Marian kuva

Tässä on Maria

1. Tavarantoimittajat

Kehomme ansaitsee vain kaikkein parasta, ja siksi meidän tuotteillamme on tiukat standardit. Maria auttaa meitä löytämään turvallisia ja ympäristöystävällisiä tavarantoimittajia ympäri maailmaa. Hän varmistaa, että käytämme vain sellaisten tavarantoimittajien materiaaleja, joiden tuotanto on eettistä ja tiukimpien turvallisuus- ja laatustandardien mukaista. 
 
Me emme usko ainoastaan tavarantoimittajien kertomaan, vaan vaadimme lisäksi heiltä tarkkoja tietoja, jotta tiedämme tarkasti, mitä mikäkin on. Lisäksi varmistamme, että he täyttävät Essityn globaalin hankintastandardin – jos näin ei ole, vastaamme vain ”kiitos, mutta ei kiitos”. 
Gunillan kuva

Tässä on Gunilla

2. Materiaalit

Käytämme tuotteittemme valmistamiseen vain laadukkaita materiaaleja ja tarkistamme jokaisen tuotteen jokaisen materiaalin säännöllisesti ja huolellisesti. 
 
Gunilla on yksi tuoteturvallisuuden ja sääntelyasioiden asiantuntijoistamme. Hän seuraa tarkasti tuotteiden materiaaleja ja ainesosia, eikä mikään jää häneltä huomaamatta. Jotta valpas tiimimme hyväksyisi materiaalin, sen on: 
 
  • oltava täsmälleen oikeaa materiaalia siihen tarkoitukseen, johon tuotetta käytetään, sen tyyppiselle ihmiselle, joka sitä käyttää, ja niin kauan kuin sitä käytetään 
  • sisällettävä vain turvallisia pitoisuuksia kemikaaleja, uusimpien tieteellisten tietojen mukaisesti 
  • läpäistävä tarkat testausmenettelymme, jotka ovat paljon lakisääteisiä laajemmat. 
 
Jokaisen materiaalin ja tuotteen on tietenkin myös läpäistävä kaikki soveltuvat säännökset ja olemassa olevat lait. 

Käytämme tuotteittemme valmistamiseen vain laadukkaita materiaaleja ja tarkistamme jokaisen tuotteen jokaisen materiaalin säännöllisesti ja huolellisesti.

Materiaalit

Peterin kuva

Tässä on Peter

3. Testaus

Peter on yksi tuoteturvallisuuden asiantuntijoistamme. Hän testaa tuotteitamme tarkasti varmistaakseen niiden turvallisuuden. Jokaista materiaalia tai tuotetta testataan yleensä paljon tarkemmin kuin lait tai ohjeistus vaatisivat. Testausohjelmaamme saattaa sisältyä esimerkiksi:  
 
  • epätoivottujen kemikaalijäämien analysointi äärimmäisen pieniin pitoisuuksiin asti 
  • materiaalin mahdollisen myrkyllisyyden tarkistus soluviljelmässä 
  • ihon sietokykyä testaavat dermatologiset testit ja/tai kuluttajakäyttötestit (emme halua kehuskella, mutta olemme myös yksi EDANA-ohjausohjelman alkuunpanijoista; ohjelma vaatii tehostettuja vaatimuksia imukykyisille hygieniatuotteille)
Jayn kuva

Tässä on Jay

4. Valmistus

Meillä on tiukat standardit. Saumattoman tuotantoprosessimme ansiosta voimme valmistaa jatkuvasti laadukkaita tuotteita ja täyttää tärkeän viisikkomme päävaatimukset, jotka ovat laatu ja terveys sekä turvallisuus, hygienia ja ympäristö.  
 
Jay auttaa valvomaan, miten tuotteemme valmistetaan, ja varmistaa, että noudatamme tiukkoja sääntöjä tuotteitten valmistuksen yhteydessä: 
 
  • Käytämme vain tuoteturvallisuushyväksyttyjä materiaaleja ja ainesosia. 
  • Käytämme laadunvalvontajärjestelmää varmistaaksemme, että kaikki tuotteemme ovat juuri sellaisia kuin haluamme niiden olevan. Jopa tehtaissa käyttämiämme puhdistusaineita valvotaan. 
  • Valmistusprosessi on täysin valvottu, jotta varmistetaan kaiken toimiminen oikein alusta loppuun. 
  • Meidät on sertifioitu ulkoisesti. Noudatamme hyviä tuotantotapoja (GMP) tai käytämme lisätoimenpiteitä hallitaksemme riskit eri tuotantoalueilla, kuten kosmetiikkatuotteiden, kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa joutuvien tuotteiden tai lääkinnällisten laitteiden valmistuksen yhteydessä. 

Saumattoman tuotantoprosessimme ansiosta voimme valmistaa jatkuvasti laadukkaita tuotteita ja täyttää tärkeän viisikkomme päävaatimukset, jotka ovat laatu, terveys ja turvallisuus, hygienia ja ympäristö.

Valmistus

Jennien kuva

Tässä on Jennie

5. Jatkuva asiakaskontakti

Meille on tärkeää, että tuotteemme sopivat kaikille. Siksi olemme aina valmiita kuulemaan, mitä mieltä olet tuotteistamme, olipa kyse hyvästä tai huonosta palautteesta. Jokainen tuotevalitus tai mielipide on meille tärkeä. 
 
Jennie tietää, miten tärkeää hoito ja huomio on. Hän seuraa tuotteitamme varmistaakseen niiden pysymisen turvallisina, vielä niiden tehtaalta lähtemisen jälkeenkin. Jos saamme tuotevalituksen, Jennie käsittelee sen heti löytääkseen siihen parhaan mahdollisen ratkaisun. Jos valitus on vakava, tuoteturvallisuustiimi ja lääketieteelliset asiantuntijat kootaan yhteen 48 tunnin sisällä korjaamaan ongelma. Jos – ja tätä sattuu todella harvoin – tuotteessa on turvallisuusvirhe, tiedotamme tästä asiaan liittyville viranomaisille ja suunnittelemme ja toteutamme takaisinkutsun. Ja pidämme sinut ajan tasalla prosessin jokaisessa vaiheessa. 

Miehet

Miehille, joilla esiintyy virtsankarkailua

Mies, kypärä päässä, hikoilee pyöräillessään.