Libero Newborn 2

Suunniteltu vauvoille, jotka painavat 3–6 kiloa. Erittäin pehmeä pintamateriaali ja anatomisesti muotoiltu ydin sekä joustava vyötäröresori antavat vuotosuojan, jonka ansiosta vauvan vatsa ja selkä pysyvät kuivina. Vaipan etupuolen muotoilu suojaa herkkää napaa. Sopii vauvoille, jotka makaavat selällään, mutta myös niille, jotka alkavat harjoitella kierimistä. Kosteusindikaattorin väri muuttuu, kun on aika vaihtaa vaippaa. Tämä auttaa pitämään vauvan ihon pehmeänä ja kuivana.

  • Hengittävä materiaali auttaa suojaamaan herkkää ihoa
  • Pehmeä joustokangas ja anatomisesti muotoiltu ydin takaavat hyvän istuvuuden
  • Erinomainen kuivuuden tunne

Tuotekuvaus

Hengittävä materiaali auttaa suojaamaan herkkää ihoa

Libero-vaipan ulkopuoli on pehmeää, hengittävää kuitukangasmateriaalia, joka päästää ilman kiertämään. Lapsesi herkkä iho pysyy kuivana ja ihon ärsytys vähenee. Libero-vaipat auttavat pitämään lapsesi ihon terveenä. Silkkinen, herkkä iho ansaitsee vain kaikista hellävaraisimpia materiaaleja.

Pehmeä joustokangas ja anatomisesti muotoiltu ydin takaavat hyvän istuvuuden

Libero-vaipat tehdään pehmeästä materiaalista, joka on hellävarainen lapsesi iholle. Joustokangas lantion ja jalkojen ympärillä takaa täydellisen istuvuuden. Anatomisesti muotoiltu ydin mahdollistaa tiiviin istuvuuden jalkojen välissä. Sattuupa lapsesi sitten istumaan, makaamaan, seisomaan tai kävelemään, vaippa mukautuu vaivattomasti hänen liikkeisiinsä.

Erinomainen kuivuuden tunne

Libero-vaipat takaavat erinomaisen kuivuuden tunteen. DryTech-teknologia auttaa torjumaan vuotoja ja pitää lapsesi herkän ihon kuivana ja terveenä. Monikerroksinen suojajärjestelmä imee nesteen nopeasti pois ihon pinnalta vaipan ytimeen, mikä minimoi punoitusta.

Erittäin imukykyinen ydin estää reunavuodot

Kaikissa Libero-vaipoissa on erittäin imukykyinen ydin, joka takaa vuotosuojan jopa 12 tunniksi. Korkea imukapasiteetti ja vaipan tehokkaat reunavuotosuojat pitävät lapsesi ihon kuivan tuntuisena.

Joutsenmerkitty tuote jo vuodesta 2009

Libero-vaipoille on myönnetty Joutsenmerkki. Joutsenmerkki on Pohjoismaiden virallinen ympäristömerkki. Joutsenmerkittyjen tuotteiden tulee täyttää tiukat laatu- ja ympäristövaatimukset, jotka perustuvat elinkaariajatteluun eli huomioivat tuotteiden raaka-aineet, valmistuksen, käytön sekä loppusijoituksen.

Tarrakiinnitys takaa hyvän istuvuuden

Libero-vaipoissa on tarrakiinnitys, jossa tarrat kiinnitetään vaipan etuosaan ja voidaan avata ja sulkea useita kertoja kunnes vaippa istuu täydellisesti. Sattuupa lapsesi sitten istumaan tai seisomaan, joustokankainen vyötärönauha ja tarrakiinnitys mukautuvat lapsesi liikkeisiin.

Tuotetiedot

Weights

3 kg - 6 kg

Saatavana olevat pakkaukset:

  • Kuluttajapakkaus: 36 kpl