Laadukas hoito on kustannustehokasta

Vanhempana tai huoltajana pidät lapsen hyvinvointia ensisijaisena seikkana, myös kun hän kärsii inkontinenssista. Joskus stressiä voivat lisätä hoidon tuomat lisäkustannukset ja epätietoisuus siitä, miten selvitä tilanteesta. Rahanmenon lisäksi ongelman hoitamiseen kuluu myös aikaa, jonka paljon mieluummin viettäisit aktiivisesti lapsesi kanssa. Lapsen tarpeisiin ja tilanteeseen sopiviin oikeisiin tuotteisiin sijoittaminen voi pidemmän päälle helpottaa elämääsi. 

Vähemmän ohivuotoja, vähemmän vaihtoja

Taattu suoja ja kuivuus – vähemmän ohivuotoja. Suojan vaihtoon ja pesuihin kuluu vähemmän aikaa, hävitettävää on vähemmän, ja siksi kustannuksetkin ovat pienemmät. 

Ehkäise tarpeetonta ihoärsytystä

Valitse aina laadukas, dermatologisesti testattu tuote. Kyseinen tuote pitää ihon varmasti pehmeänä ja terveenä, eikä lapsen ihoa ärsyttäviä turhia ostoksia tarvitse hävittää.

Varmista itseluottamus

Oikeiden tuotteiden löytäminen voi olla huikea etu lapsen fyysisen hyvinvoinnin lisäksi myös hänen mielenterveydelleen. Tehokas suoja ja nopea imukyky ehkäisevät kosteutta ja ohivuotoja. Näin lapsesi voi tuntea olonsa varmaksi ja mukavaksi, ja on siksi myös itsevarma ja onnellinen.

Suoja säästää aikaa ja rahaa

Suojaavien alushousujen ja vaippojen lisäksi voi TENA-vuodesuojaan sijoittaminen olla järkevä tapa suojata vuode yölliseltä kastelulta. Näin saat lisää käyttöikää lapsesi patjalle ja vähennät yöllisen petivaatteiden vaihdon aiheuttamaa stressiä. Hyvä vinkki on kerrostaa: yksi lakana, sen päälle vuodesuoja, sitten toinen lakana. Yöllisen vahingon jälkeen on sitten helppoa vain poistaa kaksi päällimmäistä kerrosta, ja vuode onkin jo osittain sijattu. 
 

Suunnittele ostoksesi

Näppärä tapa säästää aikaa ja rahaa tärkeämpiin asioihin on laatia ostoslista ja tehdä ostokset sen mukaisesti. Näin ostat juuri tarvitsemasi ja vältät heräteostokset. Mitä inkontinenssituotteisiin tulee, mieti, mitkä lapsesi erityistarpeet ovat. Minkä ikäinen hän on, paljonko hän painaa ja miten paljon hän liikkuu? Näin varmistat, että valitset heti oikean tuotteen.  
 
Löydät lapsellesi parhaiten sopivat tuotteet tutustumalla Libero-tuotteisiin sekä lapsille sopiviin TENA-tuotteisiin.

Taloudellinen tuki

Joissain maissa voit mahdollisesti hakea taloudellista tukea lääkärin lapsellesi määräämien inkontinenssituotteiden ostoon. Saat lisätietoja asiasta ja siitä, onko tämä mahdollista sinun tilanteessasi, keskustelemalla lääkärisi tai terveydenhuollon ammattilaisen kanssa.