Parhaat mahdolliset hoitoratkaisut

Virtsankarkailusta kärsivä lapsi voi tuntea olonsa noloksi tai ahdistuneeksi. Lapsen huoltajana sinun tehtäväsi ei siis ainoastaan ole löytää ratkaisua, joka pitää lapsesi kuivana, vaan joka myös auttaa lastasi tuntemaan itsensä varmaksi, ettei hänen tarvitse kantaa huolta asiasta.  Tämä opas on suunniteltu sinun avuksesi, kun valitset oikeita inkontinenssituotteita lapsellesi.

Kuivana pysyminen on ensiarvoisen tärkeää

Ohivuodot ovat usein lasten suurin huoli. Niinpä heidän onnellisuutensa ja itsevarmuutensa säilyttämiseksi on olennaista valita riittävän imukykyinen tuote. Lapsille suunnatuissa TENA-tuotteissa käytetään FeelDry™-teknologiaa, joka siirtää virtsan nopeasti pois iholta. Näin lapsen olo pysyy varmasti kuivana ja mukavana. 

Löydä oikea tuote

Jo virtsankarkailu voi saada lapsesi tuntemaan itsensä erilaiseksi. Hän ei halua sen lisäksi pukea ylleen mitään sellaista, joka vielä korostaa tätä ongelmaa. Etsi tuotteita, jotka sopivat lapsen tarpeisiin perustuen hänen 
 
  • ikäänsä
  • kokoonsa – vatsan ja reisien ympärysmittaan
  • virtsankarkailun asteeseen – milloin ja miten paljon virtsankarkailua esiintyy 
  • aktiivisuuteensa – tarvitseeko hän päivän aktivitteeteissa käytettävää tuotetta vai yökäyttöön sopivan tuotteen.
 
Sinun ei siis tarvitse välttämättä aina ostaa imukykyisintä tuotetta, ja voit tarvita eri tuotteet päivä- ja yökäyttöön. Lapsesi kasvaessa voit vaihtaa Libero-vaipan TENA-housuvaippaan. Näin lapsesi tuntee itsensä vähän isommaksi käyttäessään tuotetta, joka näyttää ja tuntuu enemmän alushousuilta.
 
Hajujen neutralointi on myös erinomainen ominaisuus. Se varmistaa, että lapsesi tuntee olonsa mukavaksi ja raikkaaksi, jopa vahingon tapahduttua.

Suojaa ihoa

Myös ihonhoito on otettava huomioon inkontinenssia hoidettaessa. Terveellinen ihonhoitorutiini voi auttaa ehkäisemään turhan ihoärsytyksen. Käytä tehokkaasti puhdistavia ja kosteuttavia kosteuspyyhkeitä tai korvaa saippua hellävaraisilla puhdistusaineilla.
 
Lue täältä lisää tuotteista, joilla edistät lapsesi ihon hyvinvointia: Libero-ihonhoitotuotteet.

Lisäsuojaa yöksi

TENA-vuodesuojan kaltaisen suojan hankkiminen voi vähentää yöaikaan sattuvien vahinkojen kaikille aiheuttamaa stressiä ja vaivaa. Sijaa lapsen vuode siten, että laitat alimmaiseksi yhden lakanan, sen päälle vuodesuojan ja päällimmäiseksi toisen lakanan. Näin lakanoiden vaihto käy nopeasti vahingon satuttua myös unenpöpperössä – poistat vain kaksi ylintä märkää kerrosta. Hyvä idea on myös pitää käden ulottuvilla puhdas vaihtoyöpuku.