Ei mikään tavallinen pikkuhousunsuoja

Suunniteltu lukitsemaan erityisesti virtsaa sisäänsä.

Pikkuhousunsuojia on monenlaisia. Kun vähäinen virtsankarkailu yllättää sinut ensimmäistä kertaa, turvaudut tietenkin tuttuihin kuukautissiteisiin, joita sinulla on jo valmiiksi kotona. Mutta tiesitkö, että on olemassa myös erityisesti virtsankarkailuun suunniteltuja pikkuhousunsuojia, jotka itse asiassa ovat paljon tehokkaampi apu odottamattomiin pisaroihin? Jotka suojaavat paljon paremmin oooops-tilanteissa? FeelFreshTM -teknologia saa aikaan sen, että lights by TENA -pikkuhousunsuojat lukitsevat kosteuden ja hajut paljon kuukautissuojaa nopeammin.  

Nopea imeytyminen

Ei enää huolta oooops-tilanteista joogatunnilla tai hölkätessä. Lights by TENAn FeelFreshTM -teknologia imee virtsan nopeasti pois iholta ja lukitsee sen suojan ytimeen. Ja sinä voit tuntea olosi kuivaksi ja raikkaaksi. Ytimen ansiosta pikkuhousunsuoja on myös pehmeä, joustava ja äärimmäisen mukavan tuntuinen.

Lukitsee kosteuden ja hajut sisäänsä

Haluatko kuulla salaisuuden? Lights by TENAn antaman raikkaudentunteen salaisuus ovat ytimen geelipallot. Kun virtsa saavuttaa suojan geeliosan, geeli turpoaa ja muuttuu pieniksi palloiksi, joiden sisään kosteus lukittuu. Tämän vuoksi kun virtsa on kerran imeytynyt pikkuhousunsuojaan, se ei pääse enää karkaamaan.  Näin olosi pysyy varmana, kuivana ja raikkaana koko päivän. 

Muut naiset kertovat

Ne näyttävät aivan samoilta kuin aiemmin käyttämäni pikkuhousunsuojat, mutta ero on valtava.

Katya

33