lights by TENA -suojan edut

Raikas ja puhdas olo koko päiväksi

Vähäistä virtsankarkailua sattuu, eikä sen pidä olla mikään iso juttu. Lights by TENA -pikkuhousunsuojat lukitsevat kosteuden ja hajut sisäänsä, ja sinä tunnet olosi raikkaaksi ja huolettomaksi koko päivän.
 
Elämässä sattuu ja tapahtuu koko ajan, etkä todellakaan halua huolehtia odottamattomista pisaroista, jotka vievät raikkaan olosi. FeelFreshTM -teknologia, joka on käytössä lights by TENA -pikkuhousunsuojissa, antaa sinun jatkaa päivääsi tavalliseen tapaan ja pysymään raikkaana aamusta iltaan saakka – oooops-tilanteista huolimatta.

Nopea ja varma lukitseminen suojan sisään

Älä anna minkään häiritä tekemisiäsi. Lights by TENA -pikkuhousunsuojat on suunniteltu imemään virtsaa niin nopeasti, ettet edes huomaa vähäistä karkailua.
 
Lights by TENA -pikkuhousunsuojissa on jotain, mikä tavallisista pikkuhousunsuojista puuttuu: FeelFreshTM teknologiaa. Äärimmäisen imukykyiset polymeerit imevät virtsaa yllättävän nopeasti.  Kosteus ja hajut lukittuvat pikkuhousunsuojan ytimeen paljon tehokkaammin kuin kuukautissuojiin. 

Erilaisille nesteille tarvitaan erilaiset pikkuhousunsuojat

Käytä juuri sellaisia vaatteita kuin haluat. Lights by TENA -pikkuhousunsuojat pitävät todistetusti olosi kuivempana kuin tavalliset pikkuhousunsuojat. Silti ne ovat vain 3 millimetrin paksuisia.
 
Virtsa ja kuukautisvuoto ovat koostumukseltaan hyvin erilaisia. Siksi tavallinen pikkuhousunsuoja ei ime virtsaa yhtä hyvin. Kevyen lights by TENA -pikkuhousunsuojan FeelFreshTM-teknologia imee kosteuden ja lukitsee sen sisäänsä. Näin olosi pysyy kuivana ja raikkaana.