Mitä ovat odottamattomat pisarat?

Vähäinen virtsankarkailu on yleisempää kuin luuletkaan, se on hallittavissa – ja siitä voi päästä jopa kokonaan eroon. Oletko juuri kokenut ensimmäiset satunnaiset oooops-tilanteesi tai onko vähäinen virtsankarkailu ollut vaivanasi jo parin vuoden ajan? Vähäisen virtsankarkailun riskin vähentäminen on mahdollista milloin tahansa. Vähäinen virtsankarkailu ei ole välttämättä mikään iso juttu, kun ymmärrät vaivaasi ja puhut siitä. 

Luonnollinen osa elämää

Juuri tällä hetkellä miljoonat naiset kärsivät vähäisestä virtsankarkailusta. Itse asiassa joka kolmas yli 50-vuotias nainen kokee odottamatonta virtsankarkailua, joten et todellakaan ole yksin.  Se on erityisen yleistä raskauden aikana, synnytyksen jälkeen tai hormonaalisten muutosten takia juuri ennen kuukautisia tai vaihdevuosien aikana.

Oikea tuote

Odottamattomat pisarat eivät saa estää sinua tekemästä mitä haluat. Kun valitset tuotteen, joka on suunniteltu erityisesti odottamattomille pisaroille, olosi pysyy raikkaana ja kuivana paljon pidempään kuin jos käyttäisit tavallisia pikkuhousunsuojia. 
 
Erittäin imukykyisten lights by TENA -pikkuhousunsuojien salaisuus on FeelFreshTM teknologiaa. Se sisältää polymeerejä, jotka sulkevat virtsan nopeasti pikkuhousunsuojan ytimeen pitäen kosteuden ja hajut varmasti poissa iholta. Tavallisissa kuukautissuojissa ei ole tätä teknologiaa, ja siksi ne eivät ime virtsaa yhtä hyvin.