TILAA ILMAINEN TUOTENÄYTE

TENA Menin avulla voit hallita virtsankarkailua ja keskittyä taas mukaviin asioihin elämässäsi. Ota homma hallintaan jo tänään: valitse tuotenäyte ja tilaa se ilmaiseksi. Näyte toimitetaan huomaamattomassa paketissa suoraan antamaasi osoitteeseen.

Vaihe 1/2: Valitse tuote

Valitse jokin näistä tuotenäytteistä

TENA Men Protective Shield

TENA Men Protective Shield on valikoimamme huomaamattomin, musta ja erittäin ohut tippasuoja miehille. Älä anna virtsankarkailun haitata elämääsi, kokeile TENA Men Protectice Shield -tippasuojaa!

TENA Men Level 1 ja 2

TENA Men Level 1 & TENA Men Level 2 suojat lievään-keskivaikeaan virtsankarkailuun. Miellyttävä kuppimainen muoto on suunniteltu miesten anatomian mukaan.

TENA Men Active Fit

TENA Men Active Fit on uusi, miehekäs ja tummansininen inkontinenssisuoja keskivaikeaan virtsankarkailuun. Näyte saatavana koossa M tai L.

Tätä kenttää ei voi jättää tyhjäksi

Tärkeää tietoa

HUOM! Voit tilata vain yhden näytepaketin. Näytteissä on tällä hetkellä viivästyksiä ja valikoimassa hetkellisiä puutteita.  

Toimitamme näytetilauksia vain Suomeen. Mikäli et asu Suomessa, käy osoitteessa www.tena.com tilataksesi näytepakkauksesi.

Näytetilausta ei saa tehdä toisen henkilön nimissä ilman hänen suostumustaan. Väärinkäytöksestä ilmoitetaan aina poliisille. 

Huomaamaton toimitus

Tuotenäyte toimitetaan huomaamattomassa pakkauksessa ilmoittamaasi osoitteeseen.

Henkilötiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Tuotenäytteisiin ei liity mitään velvoitteita.