Näyttää siltä, että kotimaasi on <country>

Siirry oman maasi TENA-sivustolle saadaksesi paikallista tietoa.

Pidä ohjat käsissäsi TENA Menin avulla

Olet tottunut hallitsemaan kaikki elämäsi puolet, joten älä anna virtsankarkailun muuttaa asiaa. TENA Menin avulla voit hallita virtsankarkailua ja edelleen myös omaa elämääsi.

Aktiivisena virtsankarkailusta huolimatta

On monia tapoja pitää ohjat käsissä ja jatkaa elämistä haluamallasi tavalla, riippumatta siitä, minkä tyyppisestä virtsankarkailusta kärsit.

Seuraavassa on muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa karkailuun ja auttaa sen hallinnassa:

  • Käy vessassa ennen lähtöä - Virtsarakon tyhjentäminen ennen suunniteltua aktiviteettia voi auttaa rauhoittamaan mieltäsi.
  • Tieto on voimaa - Kun selvität etukäteen vessojen sijainnin, voit suunnitella toimintasi paremmin, eikä sinun tarvitse stressata WC:n etsimisestä, kun hätä yllättää. Jos aiot katsoa live-pelin, voit esimerkiksi yrittää saada paikat läheltä WC-tiloja.

Lue lisää

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Ulos virtsankarkailusta huolimatta

Monet virtsankarkailusta kärsivät miehet arkailevat osallistua sosiaalisiin tapahtumiin. Virtsankarkailun pelko voi olla hankalaa, mutta kun suunnittelet menosi oikein, voit suojautua virtsankarkailulta ja pysyä itsevarmana.

Virtsankarkailusta puhuminen

Henkilökohtaisista asioista puhuminen voi tuntua kiusalliselta, mutta avain ratkaisun löytämiseen on suora ja rehellinen keskustelu sekä lääkärisi että läheistesi kanssa.

Lantionpohjan lihasharjoituksia

Virtsarakon hallintaa voi parantaa oikeiden harjoitusten avulla. Lantionpohjan lihasharjoitukset, jotka tunnetaan myös Kegel-harjoituksina, voivat auttaa ehkäisemään, vähentämään tai hallitsemaan virtsankarkailuongelmia.