Näyttää siltä, että kotimaasi on <country>

Siirry oman maasi TENA-sivustolle saadaksesi paikallista tietoa.

Aktiivisena virtsankarkailusta huolimatta


On monia tapoja hallita elämää ja jatkaa elämistä haluamallasi tavalla, riippumatta siitä, minkä tyyppisestä virtsankarkailusta kärsit.

Aktiivisena virtsankarkailusta ja inkontinenssista huolimatta

Säilytä aktiivinen elämäntapa

Oletko huolissasi poikien illanvietoista, nelituntisesta kokouksesta tai pesäpallon pelaamisesta lasten kanssa? Jokapäiväisiä aktiviteetteja ei tarvitse lopettaa pelkän virtsankarkailuongelman vuoksi.

Seuraavat nopeat vinkit voivat auttaa karkailun ja elämän hallinnassa:

  • Käy vessassa ennen lähtöä - Virtsarakon tyhjentäminen ennen suunniteltua aktiviteettia voi auttaa rauhoittamaan mieltäsi.
  • Tieto on voimaa - Kun selvität etukäteen vessojen sijainnin, voit suunnitella toimintasi paremmin, eikä sinun tarvitse stressata WC:n etsimisestä, kun hätä yllättää. Jos aiot katsoa matsin livenä, voit esimerkiksi yrittää saada paikat läheltä WC-tiloja.
  • Huolehdi nestetasapainosta - Älä vähennä juomista vain siksi, että haluat välttää virtsankarkailua menojesi aikana. Juomisen vähentämisestä aiheutuu nestehukkaa, mikä vain pahentaa tilannetta. Muista siis huolehtia riittävästä nesteensaannista.
  • Vältä näitä - On tärkeää huolehtia nestetasapainosta, mutta tee, kahvi ja alkoholi eivät ole hyväksi. Näiden juomien tiedetään lisäävän virtsaneritystä.
  • Lihasten supistaminen - Lantionpohjan lihasten harjoittamisen tiedetään auttavan virtsankarkailuun, joten muista jatkaa supistusharjoituksia. Etenkin, koska niitä voit tehdä sekä töissä että kotona.
  • Inkontinenssisuojat - Saatavana on erinomaisia inkontinenssisuojia. TENA Men -tuotteet on suunniteltu erityisesti huomaamattomuutta, mukavuutta ja varmuutta silmällä pitäen sekä elämäntyyliisi sopiviksi. Saatavana on useita imukyvyltään erilaisia versioita, vähäiseen tai kohtalaiseen tarpeeseen tarkoitetuista suojista aina erittäin imukykyisiin alushousuihin, joten löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon.
  • Nämä yksinkertaiset vinkit voivat parantaa huomattavasti elämänlaatuasi ja auttaa jatkamaan jokapäiväisiä toimiasi luottavaisin mielin.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Ulos virtsankarkailusta huolimatta

Monet virtsankarkailusta kärsivät miehet arkailevat osallistua sosiaalisiin tapahtumiin. Virtsankarkailun pelko voi olla hankalaa, mutta kun suunnittelet menosi oikein, voit suojautua virtsankarkailulta ja pysyä itsevarmana.

Virtsankarkailusta puhuminen

Henkilökohtaisista asioista puhuminen voi tuntua kiusalliselta, mutta avain ratkaisun löytämiseen on suora ja rehellinen keskustelu sekä lääkärisi että läheistesi kanssa.