Näyttää siltä, että kotimaasi on <country>

Siirry oman maasi TENA-sivustolle saadaksesi paikallista tietoa.

Usein esitettyjä kysymyksiä

Onko sinulla yleisiä virtsankarkailuun liittyviä kysymyksiä? Alla näet muutamia yleisiä kysymyksiä.

Onko tilani pysyvä?

Ei välttämättä. Riippuen kärsimäsi virtsankarkailun tyypistä oireet voivat vähentyä ja voit palata entiseen elämääsi huolehtimatta virtsankarkailusta. Ota yhteyttä lääkäriin saadaksesi selville, mikä hoito voisi toimia sinulla.

Pitääkö minun luopua kahvinjuonnista lopullisesti?

Ei, mutta kahvin juomista on hyvä vähentää. Kofeiini ja alkoholi kuuluvat yleisimpiin syihin, joiden vuoksi kehon tuottama virtsamäärä kasvaa.

Milloin näen tuloksia lantionpohjan lihasten harjoittamisestani?

Tämä riippuu nykyisestä kunnostasi, mutta on aina hyvä muistaa, että kestää jonkin aikaa, ennen kuin lantionpohjan lihasten harjoittamisen tulokset näkyvät. Muista, että harjoituksilla pyritään lihasten vahvistamiseen pitkällä aikavälillä, ei yhdessä yössä, joten varaa niihin aikaa ja muista, että voi kulua muutama viikko, ennen kuin huomaat mitään muutosta. On olemassa lantionpohjan harjoituksiin erikoistuneita fysioterapeutteja, joten ota rohkeasti yhteyttä heihin.

Mistä tiedän, mikä TENA Men -tuote sopii minulle?

Jos et ole varma, mikä tuote on juuri sinulle sopiva, suosittelen  tilaamaan TENA Men:in ilmaisen näytepakkauksen. Pakkaus sisältää ilmaisia näytteitä TENAlta, joten voit kokeilla eri tuotteita kotona ennen niiden ostamista. On myös aina hyvä kertoa omalle lääkärille mahdollisista virtsankarkailuongelmista.

Miksi jotkut miehet kärsivät virtsankarkailusta?

Virtsankarkailu voi johtua monista eri syistä, ja on tärkeää muistaa, että se on miehillä erittäin yleistä. Itse asiassa noin yhdellä neljästä yli 40-vuotiaasta miehestä* esiintyy jonkinlaista virtsankarkailua. Syyt ovat yksilöllisiä, mutta yleisiä syitä virtsankarkailuun ovat, vain muutamia mainitaksemme, heikentyneet lantionpohjan lihakset, ikä, liikalihavuus tai suurentunut eturauhanen. Joissakin tapauksissa kyse voi olla perinnöllisestä sairaudesta. Oman virtsankarkailusi syyn ymmärtämiseksi on tärkeää, että keskustelet asiasta lääkärin kanssa.


*Perustuu SCA:n vuonna 2013 toteuttamaan tutkimukseen, johon osallistui yli 40-vuotiaita miehiä Yhdysvalloista, Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Saksasta, Italiasta, Venäjältä ja Meksikosta. Julkaisematonta tietoa.

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.