Uudet TENA Discreet -inkontinenssisuojat

Tee, mitä haluat. Ole se, joka haluat olla.

Hallussasi on nyt salainen ja huomaamaton ase, jonka avulla voit tehdä itsevarmasti mitä ikinä haluatkin: nostella painoja salilla, joogata tai käydä reippaalla juoksulenkillä.  

Uusissa TENA-inkontinenssisuojissa on ainutlaatuinen instaDRY™-vyöhyke, joka imee ja lukitsee vuodot sisälleen hetkessä. Suoja on ohuempi ja huomaamattomampi edestä ja takaa ja päällimmäinen kerros on naisellisesti kuvioitu. Olo pysyy itsevarmana ja pystyt nauttimaan elämästä täysin rinnoin.  

Älä lähde kotoa ilman sitä.

Avaimet? On. Lompakko? On. Puhelin? On. TENA Discreet? On.  

Olipa elämäntyylisi mikä tahansa, tarkistat aina muutaman asian ennen ulos lähtemistä. Valmistaudu kaikkiin mahdollisiin tapahtumiin lisäämällä TENA Discreet aina mukaan otettavien tarvikkeiden listalle. 

TENA DISCREET EXTRA

Nopea imukyky. Suojaa kuten TENA.

TENA-women-discreet-campaign-promo-500x512px.jpg
TENA-women-discreet-campaign-promo-2-500x500.png

Mikä instaDry on?

 
Suojalle suurin haaste on kyky imeä nopeasti suuria nestemääriä ja olla silti mahdollisimman huomaamaton. Kehitimme instaDRY™-teknologian juuri tämän ongelman ratkaisuksi. TENA Discreet on äärimmäisen varma ja sisältää silti vähemmän erittäin imukykyistä materiaalia, jonka ydinosaan neste jakautuu paitsi nopeasti myös tasaisemmin. 
Itsevarma nainen seisomassa salilla raskaat painot harteillaan

TENA Discreet

I will be me

En lopeta liikkumista. 
Uusi TENA Discreet ja instaDryTM-ominaisuus. 
Lähikuva kädestä pitelemässä TENA Discreet -suojaa

TENA kestävyys

Enemmän vähemmällä

Olemme sitoutuneet puolittamaan hiilijalanjälkemme vuoteen 2030 mennessä, ja osana tätä sitoumusta keskivaikeasta vaikeaan virtsankarkailuun suunnatut TENA Discreet -suojat valmistetaan vähemmästä materiaalista. Näin saadaan aikaan ohuempi tuote ja pienempi pakkaus, minkä ansiosta pystymme optimoimaan myös tuotteen kuljetukset ja vähentämään näin ympäristövaikutustamme maanteillä. 
TENA Discreet Mini-, Mini plus- ja Normal-pakkaukset

TENA Discreet

Yllättävän ohut. Suojaa kuten TENA.

Kolmitehoinen suoja – kuiva tunne, varma olo ja Odour Control™ -ominaisuus hajuja vastaan.

TENA Discreet Extra, Extra Plus ja Maxi tuovat suojaa virtsankarkailuun, olipa kyseessä keskivaikea tai vaikea karkailu. Kaikissa TENA-inkontinenssisuojissa on kolmitehoinen suoja, joka kuivan ja varman olon takaamisen lisäksi suojaa myös hajuja vastaan. Tutustu koko valikoimaan tuotesivullamme ja löydä itsellesi juuri oikea suoja. 

Tuotteen edut

InstaDryTM-ominaisuuden kuvake

instaDRY-ominaisuuden ansiosta neste poistuu iholta välittömästi

instaDryTM-ominaisuuden ansiosta neste poistuu iholta välittömästi ja jakautuu tasaisesti suojan sisään. Olo pysyy kuivana ja varmana.
Discreet-logokuvake

Huomaamaton

Suunniteltu erityisesti naisille, joilla esiintyy virtsankarkailua. Ohuempi sekä edestä että takaa ja siksi erityisen huomaamaton.

Osta suoraan TENA Kaupasta

TENA Discreet Extra | Inkontinenssisuoja

Varma inkontinenssisuoja keskivaikeaan, odottamattomaan virtsankarkailuun.

Näyte tilattavissa

TENA Discreet Extra Plus | Inkontinenssisuoja

Varma inkontinenssisuoja keskivaikeaan tai vaikeaan, odottamattomaan virtsankarkailuun.