Huomaamaton pikkuhousuissasi

Nykyään suurin osa siteistä ja pikkuhousunsuojista ovat valkoisia, mutta omistat varmaankin vähintään yhdet mustat alushousut. Ehkäpä useammankin parin.

Joudumme riisuutumaan monissa eri tilanteissa – salilla, rannalla, makuuhuoneessa – eikä valkoisen siteen tai pikkuhousunsuojan näkyminen mustien alushousujen läpi välttämättä ole kovin mukavaa. Kun tarjolla on vain valkoisia vaihtoehtoja, ei ole voinut vapaasti valita käyttöönsä haluamaansa väriä.

Täysin mustat TENA Silhouette Noir siteet ja pikkuhousunsuojat inkontinenssiin on suunniteltu erityisesti mustissa alushousuissa näkymättömiksi. Sekä side että pikkuhousunsuojat ovat hyvin ohuita, joten tuskin huomaat niiden olemassaoloa. Mutta sen sijaan huomaat kyllä niiden tarjoaman kolmitehoisen suojan, joka varmistaa, että vuodot, hajut ja kosteus lukittuvat syvälle suojan sisään. Lisäksi TENA Silhouette Noir pikkuhousunsuojat ja siteet ovat hajusteettomia ja dermatologisesti testattuja eivätkä siten ärsytä herkkää ihoa.

TENA on ottanut missiokseen haastaa vanhentuneet käsitykset naisista, joilla esiintyy virtsankarkailua. Tavoitteemme on auttaa naisia tuntemaan olonsa itsevarmoiksi ja pukeutumaan mihin ikinä haluavatkin ilman alushousujen värin tai muodon tuomia rajoituksia.

TENA Silhouette jättää mielialaasi sopivien alushousujen valinnan sinulle – ei suojallesi – olitpa sitten matkoilla, jumpassa, tapaamassa ystäviä tai rakkaasi seurassa. Voit riisuutua ilman huolen häivää, jopa muiden edessä. Eihän virtsankarkailun pidä antaa vaikuttaa itseluottamukseen.

TENA Silhouette Noir pikkuhousunsuojat ja siteet

Uusi täysin musta suoja – huomaamaton pikkuhousuissasi

TENA-women-chameleon-pad-in-underwear-packshot-500x500.jpg