Uusi TENA Silhouette Lady Pants Discreet

Eniten alushousuja muistuttava, muodikkain suojamme

”Suojaavien, kertakäyttöisten alushousujen on oltava yhtä toimivat, istuvat ja muodikkaat kuin tavallisetkin alushousut”, toteaa Ceri Williams, ammattimainen alusvaatesuunnittelija. Olemme täysin samaa mieltä. Siksi olemme tehneet yhteistyötä Cerin kanssa luodessamme uuden TENA Silhouette Lady Pants Discreet -suojan ilmettä.
 
Kun alusvaatteet antavat itsevarmuutta, se heijastuu kaikkeen
Ceri on vaikuttanut naisten itsetuntoon alusvaatteiden suunnittelulla jo yli 14 vuoden ajan työskennellen muodin huippumerkkien parissa. Hänen suurin haasteensa? Mukavuuden ja houkuttelevan ulkonäön välisen tasapainon saavuttaminen. ”Jokaisella naisella on oma käsityksensä upeista alusvaatteista, jotka ovat juuri hänen tarpeittensa mukaisia…" Suunnittelija kokee miellyttävänä haasteena kaikkien näiden tarpeiden täyttämisen ja itsevarmuuden tuomisen jokaiselle naiselle.
 
Olo on aivan toisenlainen käyttäessämme upeita alusvaatteita
Valmistautuessaan yhteistyöhön TENA Ladyn kanssa Ceri haki inspiraatiota suojaavien alushousujen kuvioihin muotinäytösten kankaista. Näin ne näyttävät entistä enemmän tavallisilta alusvaatteilta. ”Huomasimme, että luonnonkukat ovat päätrendi, ja ihastuimme ajatukseen.” 
 
Ne istuvat loistavasti
Cerin suunnitteleman muodikkaan kokonaisilmeen lisäksi suojaaviin, kertakäyttöisiin alushousuihin on tehty muitakin parannuksia. Ne ovat entistäkin enemmän tavallisten alushousujen kaltaiset, sillä ne tuntuvat pehmeämmiltä ja vyötärö on huomaamattomampi. 
 
”Ne näyttävät paremmilta ja istuvat mukavammin”, toteaa Ceri. ”Pidän myös materiaalin kehittymisestä. Nyt se tuntuu enemmän puuvillanomaiselta ja pehmeämmältä.” Kaikkien TENA Lady -tuotteiden tapaan suojassa on TENAn kolmitehoinen suoja ohivuotoja, hajuja ja kosteutta vastaan. Näin olosi pysyy itsevarmana, kuivana ja raikkaana koko päivän. Lue lisää uusista TENA Silhouette Lady Pants Discreet -suojista.

Kokemuksia

Ne ovat huomaamattomia. Ne eivät näytä tavallisilta inkontinenssihousuilta.