Tilaa ilmainen tuotenäyte

Nauti edelleen elämän hyvistä puolista! Tilaa ilmainen näytepakkaus jo tänään alla olevalla lomakkeella valitsemalla mieleisesi näyte. Näyte toimitetaan kotiisi huomaamattomassa pakkauksessa.

Vaihe 1/2 : Valitse tuote

Valitse jokin näistä tuotenäytteistä

Kohtalaiseen virtsankarkailuun

Kohtalaiseen virtsankarkailuun

TENA Lady Discreet Mini, TENA Lady Discreet Mini Plus ja TENA Lady Discreet Normal. Erikoispinta ja Fresh Odour Control™ –ominaisuus neutraloivat hajuja ja lukitsevat virtsan suojan imuytimeen. Sopivat vähäiseen tai kohtalaiseen virtsankarkailuun.

Vähäiseen virtsankarkailuun

Vähäiseen virtsankarkailuun

TENA Lady Discreet Mini Magic, TENA Lady Discreet Ultra Mini ja TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus ovat yhtä huomaamattomia, mutta huomattavasti imukykyisempiä kuin tavalliset pikkuhousunsuojat. Ne tarjoavat lisäsuojaa, kun virtsaa karkailee vähäisiä määriä. Suunniteltu erityisesti naisille, joilla esiintyy vähäistä virtsankarkailua aktiviteettien tai vaikkapa yskimisen tai aivastelun yhteydessä.

Keskivaikeaan virtsankarkailuun

Keskivaikeaan virtsankarkailuun

TENA Lady Extra Plus ja TENA Lady Maxi -suojat ovat erittäin varmoja, huomaamattomia ja paljon imukykyisempiä kuin kuukautissuojat. Suunniteltu antamaan erittäin tehokkaan suojan, jonka ansiosta voit tuntea olosi välittömästi kuivaksi ja varmaksi kaikissa tilanteissa.

Keskivaikeaan virtsankarkailuun

Keskivaikeaan virtsankarkailuun

TENA Silhouette Lady Pants Discreet -suoja on kertakäyttöinen, tavallisia alushousuja muistuttava suoja, jossa on kaunis naisellinen kuviointi.

Keskivaikeasta vaikeaan virtsankarkailuun

Keskivaikeasta vaikeaan virtsankarkailuun

TENA Silhouette Lady Pants Plus on ainutlaatuinen, erityisesti naisille muotoiltu ja kauniin puuterinvärinen suoja. Kehoa mukailevan muotoilunsa sekä naisellisen ulkonäkönsä ja tuntunsa ansiosta nämä suojaavat alushousut sopivat täydellisesti elämäntyyliisi. Näyte saatavana koossa M tai L.

Öiseen virtsankarkailuun

Öiseen virtsankarkailuun

TENA Lady Maxi Night on erittäin imukykyinen istuvuutensa ja tehokkaan imuytimensä ansiosta. Öiseen virtsankarkailuun suunniteltu TENA Lady Maxi Night antaa erityistä suojaa leveämmän ja pidemmän takaosan ansiosta.

Tärkeää tietoa

HUOM! Näytepakkausten suosion vuoksi voimme tarjota vain yhden näytepakkauksen henkilöä kohden 6 kuukauden välein. 
 
Toimitamme näytetilauksia vain Suomeen. Mikäli et asu Suomessa, käy osoitteessa www.tena.com tilataksesi näytepakkauksesi. 

Huomaamaton toimitus

Tuotenäyte toimitetaan huomaamattomassa pakkauksessa, josta ei käy ilmi sen sisältö. Henkilötiedot käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Tuotenäytteisiin ei liity mitään velvoitteita.