Etsi itsellesi sopiva tuote

Oletko epävarma siitä, mikä TENA Lady -tuote voisi sopia sinulle? 
Etsi itsellesi oikea tuote valitsemalla väite, joka sopii sinulle parhaiten.

Minkä tyyppisestä virtsankarkailusta on kyse?

Kyse on vain muutamasta tipasta silloin tällöin

TENA Lady Discreet Mini Magic

Kevyin pikkuhousunsuojamme, joka auttaa naisia, joilla esiintyy vähäistä virtsankarkailua aktiviteettien tai vaikkapa yskimisen tai aivastelun yhteydessä. Sen microPROTEX™-teknologia sitoo hajut ja kosteuden välittömästi. Tämä kauniin naisellisesti muotoiltu pikkuhousunsuoja on pehmeä ja silkkinen sekä paljon imukykyisempi kuin tavallinen pikkuhousunsuoja, vaikka se onkin lähes samankokoinen. Koska huomaamattomuus on aivan yhtä tärkeää kuin varmuus.

TENA Lady Discreet Ultra Mini

Suunniteltu erityisesti naisille, joilla esiintyy vähäistä virtsankarkailua aktiviteettien tai vaikkapa yskimisen tai aivastelun yhteydessä. Tämä normaalikokoinen pikkuhousunsuoja sitoo kosteuden ja hajut tarjoten huomaamatonta suojaa vähäiseen virtsankarkailuun. TENA Lady Discreet Ultra Mini, jossa on kauniin naisellinen muotoilu, on pehmeä ja silkkinen ja sitoo hajut ja kosteuden välittömästi microPROTEX™-teknologiansa ansiosta. Siksi se on paljon imukykyisempi kuin tavallinen pikkuhousunsuoja. Koska huomaamattomuus on aivan yhtä tärkeää kuin varmuus.

TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus

TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus on pidempi pikkuhousunsuoja. Se on suunniteltu tarjoamaan huomaamatonta suojaa naisille, joilla esiintyy vähäistä virtsankarkailua aktiviteettien tai vaikkapa yskimisen tai aivastelun yhteydessä. Se on pehmeä ja silkkinen sekä paljon imukykyisempi kuin tavallinen pikkuhousunsuoja. Sen microPROTEX™-teknologia sitoo hajut ja kosteuden välittömästi. Valitse TENA Lady Discreet Ultra Mini Plus – koska huomaamattomuus on aivan yhtä tärkeää kuin varmuus.

TENA Lady Discreet Mini

TENA Lady Discreet Mini microPROTEX™-teknologia antaa sinulle KOLMITEHOISEN SUOJAN ohivuotoja, hajuja ja kosteaa tunnetta vastaan. Se on samankokoinen kuin pieni kuukautissuoja, mutta se on suunniteltu lievään virtsankarkailuun. MicroPROTEX™-teknologiamme takaa huomaamattoman suojan ja imukyvyn siellä, missä sitä tarvitaan, jotta voit tuntea olosi varmaksi.

Virtsaa karkaile vain silloin tällöin, mutta määrä on kohtalaisen runsasta

TENA Lady Discreet Mini Plus

TENA Lady Discreet Mini Plus microPROTEX™-teknologia antaa sinulle KOLMITEHOISEN SUOJAN ohivuotoja, hajuja ja kosteaa tunnetta vastaan. Se on samankokoinen kuin pieni kuukautissuoja, mutta se on suunniteltu vähäiseen virtsankarkailuun. MicroPROTEX™-teknologiamme takaa huomaamattoman suojan ja imukyvyn siellä, missä sitä tarvitaan, jotta voit tuntea olosi varmaksi.

TENA Lady Discreet Mini Plus Wings

TENA Lady Discreet Mini Plus Wings microPROTEX™-teknologia antaa sinulle KOLMITEHOISEN SUOJAN ohivuotoja, hajuja ja kosteaa tunnetta vastaan. Se on samankokoinen kuin pieni kuukautissuoja, mutta se on suunniteltu vähäiseen virtsankarkailuun. MicroPROTEX™-teknologiamme takaa huomaamattoman suojan ja imukyvyn siellä, missä sitä tarvitaan, jotta voit tuntea olosi varmaksi.

TENA Lady Mini Night

Erityisesti öiseen virtsankarkailuun suunniteltu TENA Lady Mini Night, jossa KOLMITEHOINEN SUOJA. Öiseen virtsankarkailuun suunniteltu suoja on erityisen imukykyinen ja tuo lisävarmuutta koko yön ajaksi.

TENA Lady Discreet Normal

TENA Lady Discreet Normal microPROTEX™-teknologia antaa sinulle KOLMITEHOISEN SUOJAN ohivuotoja, hajuja ja kosteaa tunnetta vastaan. TENA Lady Discreet Normal on samankokoinen kuin kuukautissuoja, mutta se on suunniteltu lievästä keskivaikeaan virtsankarkailuun. MicroPROTEX™-teknologiamme takaa huomaamattoman suojan ja imukyvyn siellä, missä sitä tarvitaan, jotta voit tuntea olosi varmaksi.

Karkailua esiintyy usein, mutta määrät ovat suurempia vain silloin tällöin

TENA Lady Extra

TENA Lady Extra vartalonmukaisella DRYZone-ominaisuudella antaa KOLMITEHOISEN SUOJAN ohivuotoja, hajua ja kosteaa tunnetta vastaan. TENA Lady Extra on aivan yhtä huomaamaton kuin kuukautissuoja, mutta paljon imukykyisempi. Tunnet olosi välittömästi kuivaksi ja varmaksi kaikissa tilanteissa.

TENA Lady Extra Plus

TENA Lady Extra Plus ainutlaatuisella InstaDRY™-ominaisuudella antaa kolmitehoisen suojan ohivuotoja, hajua ja kosteaa tunnetta vastaan. TENA Lady Extra Plus on erittäin varma ja paljon imukykyisempi kuin kuukautissuoja. Suunniteltu antamaan erittäin tehokkaan vuotosuojan, minkä ansiosta käyttäjä tuntee olonsa välittömästi kuivaksi ja varmaksi kaikissa tilanteissa.

TENA Lady Super

TENA Lady Super on suurikokoinen suoja joka antaa lisävarmuutta. Sopii kohtalaiseen virtsankarkailuun.

TENA Silhouette Lady Pants Discreet

Alusvaatesuunnittelija Ceri Williams on suunnitellut TENA Silhouette Lady Pants Discreet -suojan naisellisen kokonaisilmeen. Kertakäyttöisissä, puuvillanpehmeissä, imukykyisissä housuissa on nyt kapeampi vyötärö. Ne myös näyttävät tavallisilta alushousuilta. Antavat kolmitehoisen suojan ohivuotoja, hajuja ja kosteutta vastaan.

TENA Pants Discreet

Vartalosi muotoihin mukautuvat inkohousut, joissa on epämiellyttäviä hajuja ehkäisevä Odour Control -ominaisuus. Suoja tuntuu varmalta ja huomaamattomalta jopa vartalonmyötäisten vaatteiden alla. Hengittävä materiaali auttaa ihoa pysymään kunnossa.

Virtsankarkailu ja virtsan valuminen on runsasta

TENA Lady Maxi

TENA Lady Maxi ainutlaatuisella InstaDRY™-ominaisuudella antaa KOLMITEHOISEN SUOJAN ohivuotoja, hajua ja kosteaa tunnetta vastaan. TENA Lady Maxi on erittäin varma ja paljon imukykyisempi kuin kuukautissuoja. Suunniteltu antamaan erittäin tehokkaan vuotosuojan, minkä ansiosta tunnet olosi välittömästi kuivaksi ja varmaksi kaikissa tilanteissa

TENA Lady Maxi Night

TENA Lady Maxi Night -suoja Lie Down Protection -ominaisuudella antaa KOLMITEHOISEN SUOJAN ohivuotoja, hajua ja kosteaa tunnetta vastaan. Öiseen virtsankarkailuun suunniteltu TENA Lady Maxi Night antaa erityistä suojaa leveämmän ja pidemmän takaosan ansiosta.

TENA Silhouette Lady Pants Discreet

Alusvaatesuunnittelija Ceri Williams on suunnitellut TENA Silhouette Lady Pants Discreet -suojan naisellisen kokonaisilmeen. Kertakäyttöisissä, puuvillanpehmeissä, imukykyisissä housuissa on nyt kapeampi vyötärö. Ne myös näyttävät tavallisilta alushousuilta. Antavat kolmitehoisen suojan ohivuotoja, hajuja ja kosteutta vastaan.

TENA Silhouette Lady Pants Discreet Plus

TENA Silhouette Lady Pants Discreet Plus -suojissa on kaunis, naisellinen muotoilu. Pehmeä, puuvillanomainen kertakäyttömateriaali näyttää tavallisilta alusvaatteilta ja antaa kolmitehoisen suojan ohivuotoja, hajuja ja kosteutta vastaan.

TENA Pants Normal

Uuden innovatiivisen muotoilun johdosta TENA Pants Normal on nyt entistä huomaamattomampi ja mukavampi. Tuotteessa oleva superabsorbentti on sijoitettu juuri oikeaan kohtaan. Ohuempi suoja on yhtä varma kuin ennen ja se tuntuu kuivemmalta ja mukavammalta käyttää. Suojan pukeminen ja riisuminen on helppoa.

TENA Pants Plus

TENA Pants Plus -suojat ovat kertakäyttöiset, pehmeät inkohousut, joissa on mukava kehoa myötäilevä istuvuus. Monien innovatiivisten ominaisuuksien myötä ne tarjoavat kolmitehoisen suojan ohivuotoja, hajuja ja kosteutta vastaan.

Virtsarakon tyhjentyminen on hallitsematonta

TENA Pants Plus

TENA Pants Plus -suojat ovat kertakäyttöiset, pehmeät inkohousut, joissa on mukava kehoa myötäilevä istuvuus. Monien innovatiivisten ominaisuuksien myötä ne tarjoavat kolmitehoisen suojan ohivuotoja, hajuja ja kosteutta vastaan.

TENA Pants Super

TENA Pants Super -suojat ovat kertakäyttöiset, pehmeät inkohousut, joissa on mukava kehoa myötäilevä istuvuus. Monien innovatiivisten ominaisuuksien myötä ne tarjoavat kolmitehoisen suojan ohivuotoja, hajuja ja kosteutta vastaan.

TENA Pants Maxi

TENA Pants Maxi -suojat ovat kertakäyttöiset, pehmeät inkohousut, joissa on mukava kehoa myötäilevä istuvuus. Monien innovatiivisten ominaisuuksien myötä ne tarjoavat kolmitehoisen suojan ohivuotoja, hajuja ja kosteutta vastaan.