TENA Lady Ultra Mini Plus

Pisin ja imukykyisin TENA Lady -pikkuhousunsuoja antaa kolmitehoisen suojan ohivuotoja, hajuja ja kosteaa tunnetta vastaan, jotta tuntisit olosi varmemmaksi. Tavallisen suojan pituinen, mutta vain 3 mm ohut. Nopeampi imukyky kuin tavallisissa pikkuhousunsuojissa. FlexCore-ominaisuuden ansiosta pikkuhousunsuojamme ovat hyvin joustavia ja mukailevat liikkeitäsi.

  • Samankokoinen kuin pikkuhousunsuoja, mutta niin paljon imukykyisempi
  • Fresh Odour Control -ominaisuus takaa raikkaan olon
  • Kolmitehoinen suoja – kuiva tunne, varma olo ja Odour Control -ominaisuus hajuja vastaan

Tuotekuvaus

Samankokoinen kuin pikkuhousunsuoja, mutta niin paljon imukykyisempi

Tämä ei ole tavallinen pikkuhousunsuoja. TENA Lady -pikkuhousunsuojat ovat erilaisia. Ne ovat äärimmäisen ohuita ja erityisesti suunniteltu lukitsemaan pikku vahingot välittömästi. TENA Lady -pikkuhousunsuojat pitävät olosi kuivana ja varmana koko päivän.

Fresh Odour Control -ominaisuus takaa raikkaan olon

Älä anna pienen virtsankarkailun hidastaa vauhtiasi! TENA Lady -pikkuhousunsuojissa on Fresh Odour Control -ominaisuus, jonka mikrohelmet sitovat nesteen ja vähentävät hajujen muodostumista. TENA Lady -pikkuhousunsuojat pitävät olosi raikkaana ja itsevarmana joka tilanteessa.

Kolmitehoinen suoja – kuiva tunne, varma olo ja Odour Control -ominaisuus hajuja vastaan

Kaikki TENA Lady -tuotteet antavat kolmitehoisen suojan ohivuotoja, hajuja ja kosteutta vastaan. Ne auttavat pitämään olosi kuivana ja itsevarmana sekä päivisin että öisin.

Dermatologisesti testattu

Tuotteen kaikki materiaalit ovat dermatologisesti testattuja, turvallisia ja ihoystävällisiä.

Silkinpehmeä ja hellävarainen

TENA Lady -pikkuhousunsuojissa on silkinpehmeä pintamateriaali, joka on poikkeuksellisen hellävarainen iholle. Tämä tekee TENA Lady -suojasta niin mukavan, että luultavasti jopa unohdat sen olemassaolon.

QuickDry -pinta takaa välittömän kuivuuden

TENA Lady -pikkuhousunsuojissa on erityinen rei’itetty pinta, joka imee välittömästi nesteen, mikä takaa iholle raikkaan ja kuivan olon. TENA Lady -pikkuhousunsuojat auttavat sinua tuntemaan olosi mukavaksi ja kuivaksi koko päivän.

Tuotetiedot

Imukyky

  • Pituus: 21 cm

Saatavana olevat pakkaukset:

  • Kuluttajapakkaus: 24 kpl

Samankaltaisia tuotteita

TENA Lady Normal

Suunniteltu lievästä keskivaikeaan inkontinenssiin

What are cookies?

Lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor sit amet.