Libero Comfort 7

Erityisen tehokas imukyky, joka sopii kasvavan lapsesi tarpeisiin ja antaa lisäsuojaa yöaikaan. Vaipassa on erityisesti suunniteltu 3D-imuydin, joka estää reunavuodot. Vaippa on valmistettu hengittävistä materiaaleista eikä se sisällä voiteita tai balsameja.

Valitse osoittamalla hiirellä saadaksesi lisätietoja
  • Hengittävä materiaali auttaa suojaamaan herkkää ihoa

  • Pehmeä joustokangas ja anatomisesti muotoiltu ydin takaavat hyvän istuvuuden

  • Erittäin imukykyinen ydin estää reunavuodot

  • Lisätietoja
  • Vertaa

Erinomainen kuivuuden tunne

Libero-vaipat takaavat erinomaisen kuivuuden tunteen. DryTech-teknologia auttaa torjumaan vuotoja ja pitää lapsesi herkän ihon kuivana ja terveenä. Monikerroksinen suojajärjestelmä imee nesteen nopeasti pois ihon pinnalta vaipan ytimeen, mikä minimoi punoitusta.

Joutsenmerkitty tuote jo vuodesta 2009

Libero-vaipoille on myönnetty Joutsenmerkki. Joutsenmerkki on Pohjoismaiden virallinen ympäristömerkki. Joutsenmerkittyjen tuotteiden tulee täyttää tiukat laatu- ja ympäristövaatimukset, jotka perustuvat elinkaariajatteluun eli huomioivat tuotteiden raaka-aineet, valmistuksen, käytön sekä loppusijoituksen.

Tarrakiinnitys takaa hyvän istuvuuden

Libero-vaipoissa on tarrakiinnitys, jossa tarrat kiinnitetään vaipan etuosaan ja voidaan avata ja sulkea useita kertoja kunnes vaippa istuu täydellisesti. Sattuupa lapsesi sitten istumaan tai seisomaan, joustokankainen vyötärönauha ja tarrakiinnitys mukautuvat lapsesi liikkeisiin.

Tuotetiedot

Paino

Sopii painolle: 16 – 26 kg

Pakkauskoot

42 kpl

Compare Products

Error error

För många grejjer här.

Compare

FemPro comparison

Jämför produkter