Miten TENA voi auttaa sinua?

Luottamus on kaikkien lasten onnellisuuden ja menestymisen tae. Niinpä vaipan käyttö vähän vanhemmalla iällä voi ahdistaa lasta. Lapset kokevat, että vaippatuotteet korostavat heidän virtsankarkailuaan, mikä merkitsee, että he ovat "kehittymättömiä" tai "vauvoja", olivatpa he sitten terveitä tai eivät.

Jos vaivaa ei hoideta hienovaraisesti, se voi nakertaa lapsen itseluottamusta ja johtaa hänen vetäytymiseensä hauskoista leikeistä kavereiden kanssa. Tämän vuoksi on tärkeää vakuuttaa lapselle, että hän on normaali, että virtsankarkailua tapahtuu monilla muillakin lapsilla ja että vaiva menee aikaa myöten ohi.

Lapsen suurin huolenaihe ovat ohivuodot. Vanhempana tai hoitajana tehtävänäsi on huolehtia lapsen fyysisestä ja psyykkisestä hyvinvoinnista, mutta toivonet itsekin, että voitte kaikki nukkua yönne rauhassa.

Erityistuotteet voivat todella tuoda hymyn lapsen ja hänen läheistensä huulille. 

Mistä saan tietoa TENAn virtsankarkailusuojista?

Sivustoltamme löydät myös lapsille sopivia inkontinenssituotteita. Voit siirtyä suoraan tuotteisiin tai tutkia navigiontipalkin alla olevia tuotteita. Voit myös ottaa meihin yhteyttä verkossa tai soittaa TENAn asiakaspalveluun 09- 506 88 465.

Jos huolehdit parhaillaan lapsestasi onnettomuuden tai vammaisuuden vuoksi, saat lisätietoja Läheisistä huolehtiminen -osiosta.