Käytämme tällä sivustolla evästeitä. · Mitä ovat evästeet? Hyväksyn

Kokemuksen avulla

TENA on sitoutunut tarjoamaan tuotteita ja palveluita, jotka on räätälöity täyttämään asiakkaiden yksilölliset tarpeet.

Hoitajat puhuvat TENAsta

TENANet - ja pysyt ajan tasalla

TENANet -palvelusta löydät toimintoja ja tietoa, jotka auttavat kehittämään päivittäisiä tehtäviä inkontinenssin hoidossa.

TENA-koulutusta ja -tietoa

Kokemuksia

Meidän ja TENAn välinen suhde on ollut erittäin positiivista tiimityötä.

Susan Pluemer,
Ylihoitaja,
Laurel Manor Care Centre, Colorado, Yhdysvallat

Innovatiivisia tuotteita

TENA Wet Wash Glove Kostea pesukinnas

TENA Kostea pesukinnas on hoitava, miellyttävä ja tehokas tuote koko kehon puhdistamiseen ilman vettä ja saippuaa. TENA Kostea pesukinnas sopii erityisen hyvin liikuntakyvyttömien ja vuodepotilaiden sekä vettä pelkäävien henkilöiden hoitoon. TENA Kosteaa pesukinnasta käyttäen hoitajan työasento on 25 % parempi, ja pesutilanteeseen kuluu 38 % vähemmän aikaa. [2,3]

Lue lisää tästä tuotteesta

TENA Wet Wash Glove Kostea pesukinnas

TENA U-test

TENA U-test on helppo ja miellyttävä vaippaan asetettava virtsatieinfektiotesti inkontinenteille henkilöille.  Testi asetetaan puhtaaseen vaippaan normaalin vaipanvaihdon yhteydessä. Sekä virtsanäytteen ottaminen että analysointi tapahtuvat testin ollessa vaipassa. Hankala ja epämukava virtsanäytteen ottaminen jää pois, hoitajien työtaakka kevenee ja aikaa säästyy muuhun hoitotyöhön.

Lue lisää tästä tuotteesta

TENA U-test

Tiesitkö?

Joka neljäs yli 35-vuotias nainen tai mies kärsii virtsankarkailusta. [1]

TENA-koulutusta ja -tietoa

Parempaa ihonhoitoa

Ylläpidä ihon terveyttä ja ehkäise iho-ongelmia TENA-tuotteiden avulla.

TENA-koulutusta ja -tietoa

Kokemuksia

74 % hoitajista kertoi TENA Ihonhoitotuotteiden käytön vähentäneen heidän työtaakkaansa. [2]

Julia,
Hoitaja

Viitteet:

1Perustuu SCA:n vuonna 2012 toteuttamaan tutkimukseen, johon osallistui yli 40-vuotiaita miehiä Yhdysvalloista, Englannista, Saksasta, Italiasta, Venäjältä ja Meksikosta. Dutch Ministry of Health, Welfare and Sports. Successful Pathways in Care Institutions, 2006 (englanninkielinen lainaus).
2SCA:n aineisto: Kaikki tilastot perustuvat ympäri maailmaa, pääasiassa Euroopassa mutta myös Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Kiinassa, suoritetun 85–181:n TENA Palveluratkaisuja koskevan tapaustutkimuksen prosentuaalisiin keskiarvoihin. Tulokset vaihtelevat maasta ja hoitokodista toiseen, riippuen kunkin hoitokodin olosuhteista ennen TENA Palveluratkaisujen käyttöönottoa. 2011–13.