Valintamme on välittäminen – ihmisistä ja planeetastamme.

Me etsimme päivittäin uusia ja parempia välittämistapoja. Olemme aina tehneet näin, ja niin teemme myös tulevaisuudessa. Mutta ihmisistä välittäminen tarkoittaa myös planeetastamme välittämistä. Kerromme näillä sivuilla, miten käsitämme vastuullisuuden ja miten kestävät valintamme mahdollistavat sen, että me – yhdessä sinun kanssasi – voimme tehdä paremman huomisen. 

Kaksi kättä lepää puisella pöydällä pidellen hellästi pientä värikästä karttapalloa, jolla näkyy pohjoinen pallonpuolisko.

Vastuullisuus: Mitä se tarkoittaa meillä

Yleisten väitteiden esittäminen vastuun ottamisesta on helppoa. Mutta mitä se itse asiassa kertoo kulttuuristamme ja tuotteistamme? Lue, miten me käsitämme vastuullisuuden ja miten se muuttuu konkreettisiksi teoiksi, joilla parannamme vaikutustamme planeettaamme. 
TENA-Protects-subtitles.mp4

#makingabettermark

Paremman huomisen puolesta

TENA ottaa merkittävän askeleen eteenpäin välittämisen matkallaan: siirrymme 100-prosenttisesti uusiutuvaan sähköön kaikilla tehtaillamme. Tällä valinnalla pienennämme hiilijalanjälkeämme 6 % ja pääsemme lähemmäksi tavoitettamme puolittaa hiilijalanjälki vuoteen 2030 mennessä. 

Mies ja kaksi naista, kaikilla TENA-henkilöstön hihna kaulassaan, katsovat hymyillen kameran ohi.

Tutustu kestävämpää hoitoa tukeviin TENA-saavutuksiin