Käytämme tällä sivustolla evästeitä. · Mitä ovat evästeet? Hyväksyn

Autamme ihmisiä elämään elämäänsä täysillä

Yksi neljästä kärsii inkontinenssista jossakin vaiheessa elämäänsä. Tästä huolimatta aiheesta puhutaan edelleen hyvin vähän ja moni kokeekin vaivansa kiusallisena ja yrittää suoriutua arjestaan tinkimällä mukavuudesta ja toisinaan myös sosiaalisesta elämästään. [1, 2, 3]

Niin monen jäädessä vaivansa kanssa yksin ja väestön ikääntyessä, tarve yksilölliselle kontinenssihoidolle on suuri. 

Me TENAlla ymmärrämme, että jokaisella on yksilölliset tarpeen, olivat ne sitten suojaa lievään virtsankarkailuun tai varmoja suojia jokapäiväiseen elämään sekä päivä- että yökäyttöön.

Yli 50 vuoden kokemuksella valikoimaamme kuuluu inkontinenssi- ja henkilökohtaisen hygienian tuotteita ja palveluita. Tekemällä yhteistyötä TENAn kanssa, teemme yhdessä töitä hyvinvoinnin parantamiseksi.

Asiantuntijoiden avulla

Me TENAlla ymmärrämme, että oikeat tuotteet ja varmuus niiden valitsemisessa on keskeisessä roolissa. Siksi olemme kehittäneet valintaoppaita sekä muita materiaaleja, jotta osaisit valita käyttäjälle oikeat tuotteet. Lisäämällä ymmärrystä inkontinenssista sekä asiantuntevien edustajiemme neuvoilla autamme sinua oikeiden tuotteiden valinnassa.

Parempaa elämänlaatua

Kontinenssihoidon parantaminen parantaa samalla myös hoidettavan henkilön elämänlaatua. [4]

TENA for Healthcare providers

Innovatiiviset tuotteet

TENAlla olemme ylpeitä tuotteidemme ja palveluidemme jatkuvasta kehittämisestä ja innovaatioista, joilla pyrimme vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin.

TENA Wet wash glove

Tehokasta hoitoa

Panostamme maailmanlaajuiseen tiedon keräämiseen ja tutkimukseen, jotta pystymme räätälöimään ratkaisuja asiakkaidemme kohtaamiin todellisiin tilanteisiin.

TENA fterveydenhuollon yksiköille

Viitteet:

1Rev Esc Enferm USP, Rita de Cassia Altino Delarmelindo, et al. 2013; 47(2): 296-302.
2Incontinence, Paul Abrams, Consultation on Incontinence, 2005.
3IPSOS Brand health tracking, US, FR, UK, DE , 2010.
4Essity, Better care, better health “Towards a framework for better continence solutions”. Policy briefing on incontinence.