Käytämme tällä sivustolla evästeitä. · Mitä ovat evästeet? Hyväksyn

Olemme sitoutuneet päivittäisen työsi tukemiseen

Ymmärrämme, että jokainen tilanne ja yksilö on ainutlaatuinen. Meille pääasia on yksilöllinen hoito. Tämä tarkoittaa tuotteiden ja hoitorutiinien räätälöimistä kullekin hoidettavalle yksilöllisesti, myös työympäristöösi sovittaen. Kumppaninasi tuemme sinua pyrkiessäsi palkitsevaan kontinenssihoitoon, joka kohentaa asukkaiden elämänlaatua ja hoitokodin tehokkuutta.

Yksilöllisten tarpeiden tunnistaminen

Meiltä saat työkalut, jotka helpottavat hoidettavien yksilöllisten hoitotarpeiden arviointia. Näin jokainen saa juuri oikeanlaista hoitoa. Autamme sinua tarjoamaan yksilöllistä, kunnioittavaa ja tehokasta hoitoa.

TENA vanhainkodeille

Yksilölliset hoitosuunnitelmat

Hoidettavien tarpeiden mukaan räätälöidyt hoitosuunnitelmat ovat olennainen osa parasta mahdollista kontinenssihoitoa. Tukityökalumme auttavat sinua suunnittelemaan yksilöllisiä hoitorutiineja, joihin sisältyvät tuotteen käyttö, WC-käynnit ja ihonhoito-ohjeet. Yksilölliset suunnitelmat parantavat hoidettavan elämänlaatua ja tukevat samalla henkilöstön tehokkuutta ja työympäristöä.

Tukea päivittäiseen hoitotyöhön

Meillä on tarjolla useita tukityökaluja, jotka auttavat sinua ja henkilökuntaasi toteuttamaan yksilöllisiä hoitosuunnitelmia. Koulutuksesta ja kokeneiden hoitajien neuvoista löydät apua henkilökunnallesi, kun haluat tarjota hoidettaville parasta mahdollista kontinenssihoitoa ja tehostaa liiketoimintaasi.

Pysyvää muutosta

Varmista hoitokodin muutosten pysyvyys vuodesta toiseen käyttämällä työkalujamme, joilla voit mitata ja arvioida ratkaisujemme onnistumista. Meidän avullamme voit arvioida budjettiasi jatkuvasti inkontinenssiin liittyvien kustannusten perusteella. Annamme työkalut myös asukkaiden ihon terveyden sekä asukkaiden ja henkilökunnan tyytyväisyyden lisääntymisen arviointiin.

Kokemuksia

TENAn edustaja käy meillä usein ja kouluttaa henkilökuntaamme. Siksi inkontinenssihoitomme sujuu niin hyvin.

Susanne Birgersson,
Yksikön johtaja, Ruotsi

Innovaatioiden avulla parempaa hoitoa

Innovoimme ja kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme yli 50 vuoden kokemuksella tavoitteena parempi hoito.

TENA Wet Wash Glove Kostea pesukinnas
13 %

Kun TENA Palveluratkaisut otettiin käyttöön kuudessa Tanskan kunnassa, inkontinenssiin liittyvät kokonaiskustannukset vähenivät 13 %. [1]

TENA Zinc Cream Sinkkivoide

Voide antaa lisäsuojan ärtyneelle ja herkälle iholle

TENA U-test

Vaippaan asetettava virtsatieinfektiotesti, joka on tarko...

Viitteet:

1SCA aineisto: Tutkimus, jossa tutkittiin iäkkäiden hoidossa Kööpenhaminassa käytettyjä inkontinenssituotteita ja -palveluita: Neljän vanhainkodin esimerkkitapaus. Tammikuu 2011.