Tuotteet

Inkontinenssi- ja ihonhoito ovat kaksi tärkeää osa-aluetta, jotka yleisesti yhdistetään toisiinsa läheisiä hoidettaessa ja jotka vaikuttavat merkittävästi hänen hyvinvointiinsa. Tutustu TENA-tuotteisiin ja löydä läheisellesi sopivimmat tuotteet helpottamaan sekä hänen että sinun arkeasi.

×

Yhtään tuotetta ei löytynyt vastaamaan hakuasi

Naiset

Naisten pikkuhousunsuojat inkontinenssiin

Tutustu TENA-valikoimaan, josta löydät erityisesti naisille suunnitellun huomaamattoman suojan vähäiseen virtsankarkailuun. Näitä pikkuhousunsuojia on saatavilla eri pituuksia, värejä ja imukykyjä, joten löydät varmasti juuri sinulle parhaiten sopivan pikkuhousunsuojan. Se on yhtä ohut kuin tavallinen pikkuhousunsuoja mutta yllättävän varma. Virtsa imeytyy nopeasti ytimeen, ja näin saat suojan noilta satunnaisilta tipoilta, jotka yllättävät jumpan, aivastamisen tai naurunpyrskähdysten yhteydessä. Niin ohut, että tuskin huomaat sen olemassaoloa! Tämä pikkuhousunsuoja sopii mainiosti jokapäiväiseen käyttöön kaiken varalta – eikä vähäinen virtsankarkailu enää estä sinua tekemästä mitä haluat.

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Inkontinenssisuojat naisille

Tutustu laajaan TENA-valikoimaan, josta löydät erinomaisen suojan niin vähäiseen kuin runsaampaankin virtsankarkailuun – ja kaikki suojat on suunniteltu erityisesti naisille. Inkontinenssisuojat ovat mainio valinta siihen odottamattomaan virtsankarkailuun, joka yllättää yhtäkkiä, kun olet jumpassa, naurat – tai vain teet arkiaskareitasi. Inkontinenssisuojan avulla olo pysyy kuivana ja itsevarmana, ja saat kaipaamaasi varmaa ja huomaamatonta suojaa – päivin ja öin.

Inkontinenssisuojia on eri malleja, värejä ja imukykyjä – ja kaikki ehkäisevät hajujen muodostumista – joten löydät varmasti omiin tarpeisiisi sopivan suojan. Kaikki imevät ja lukitsevat virtsan nopeasti syvälle suojan sisään pois iholta, ja olo on kuiva, raikas ja miellyttävä.

Luotettavat naisten TENA-inkontinenssisuojat ovat täydellinen ratkaisu jokaiselle naiselle jokapäiväiseen käyttöön. Elä elämääsi tavalliseen tapaan huolehtimatta turhaan odottamattomasta virtsankarkailusta.

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Discreet Ultra Pad Mini | Inkontinenssisuoja

Ohuin TENA Discreet -suojamme suojaa huomaamattomasti ja varmasti vähäiseltä virtsankarkailulta

TENA Lady Normal | Inkontinenssisuoja

Lievään tai keskivaikeaan virtsankarkailuun suunniteltu inkontinenssisuoja.

TENA Discreet Ultra Pad Normal | Inkontinenssisuoja

Ohuin TENA Discreet -suojamme tarjoaa huomaamatonta suojaa vähäistä virtsankarkailua vastaan

TENA Discreet Extra | Inkontinenssisuoja

Varma inkontinenssisuoja keskivaikeaan, odottamattomaan virtsankarkailuun.

TENA Discreet Protect+ Normal Night | Inkontinenssisuoja

Leveämpi ja pidempi takaosa tarjoaa suojaa ja mukavuutta yön ajaksi. Sopii mainiosti keskivaikeaan, odottamattomaan virtsankarkailuun.

TENA Discreet Extra Plus | Inkontinenssisuoja

Varma inkontinenssisuoja keskivaikeaan tai vaikeaan, odottamattomaan virtsankarkailuun.

TENA Discreet Protect+ Maxi | Inkontinenssisuoja

Erittäin varma inkontinenssisuoja vaikeaan, odottamattomaan virtsankarkailuun.

TENA Lady Super | Inkontinenssisuoja

Keskivaikeaan tai vaikeaan virtsankarkailuun suunniteltu inkontinenssisuoja.

TENA Discreet Protect+ Maxi Night | Inkontinenssisuoja

Kaikkein suojaavin yösuojamme vaikeaan, odottamattomaan virtsankarkailuun. Sisältää Lie Down Protection -ominaisuuden.

Naisten suojaavat alushousut

TENAn kauniin huomaamattomat naisten suojaavat alushousut tarjoavat varmaa suojaa virtsankarkailua ja hajuja vastaan. Näitä naisellisia suojaavia alushousuja on erityylisiä, -värisiä ja -kokoisia, joten voit huoletta yhdistellä niitä eri vaatteiden kanssa, ja löydät oikean tuotteen jokaiseen tilanteeseen. Ihanteellinen ratkaisu virtsankarkailusta kärsiville naisille. Aivan kuten alushousut. Varmat kuten TENA.

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Pestävät inkontinenssialushousut naisille

Voit käyttää rakastamiasi vaatteita ilman huolta ohivuodoista. Vähäiseen virtsankarkailuun suunnitellut pestävät TENA-inkontinenssialushousut ovat nimensä mukaiset eli pestävät, uudelleenkäytettävät inkontinenssialushousut, jotka suojaavat kuten TENA. Ja mikä parasta: voit pestä ne muun pyykin mukana ja käyttää niitä aina vain uudelleen. Nämä upean näköiset pikkuhousut on suunniteltu siten, etteivät ne erotu tavallisista alushousuista. Housut on valmistettu laadukkaasta kankaasta ja niissä on integroitu suoja virtsankarkailua vastaan. Nyt voit pukeutua juuri niin kuin haluat ja pitää olosi mukavana ja itsevarmana, aina ja kaikkialla. Kaiken lisäksi teet näin elämäntyylistäsi ympäristöystävällisempää.

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Silhouette pestävät inkontinenssialushousut

Tyylikkään klassiset mustat alushousut, joissa on integroitu kolmitehoinen suoja vähäistä virtsankarkailua vastaan.

Miehet

Inkontinenssisuojat miehille

TENA-inkontinenssisuojat miehille suojaavat varmasti tiputtelulta, runsaammalta virtsankarkailulta ja vuodoilta. TENA Men -suojat on muotoiltu huomaamattomiksi, ja etuosan erittäin varma imuydin on juuri siellä, missä sitä eniten tarvitaan.

Miehille suunnitelluista inkontinenssisuojista on saatavana eri muotoja, kokoja ja imutasoja, joten löydät juurin sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan tuotteen. Niitä voi käyttää helposti tavallisissa alushousuissa.

Valitsitpa minkä tahansa inkontinenssituotteen, voit nauttia huomaamattomasta, miellyttävästä ja tehokkaasta virtsankarkailusuojasta joka päivä. Pysy juuri niin aktiivisena kuin haluat käyttämällä näitä, erityisesti miehille suunniteltuja suojia.

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Miesten suojaavat alushousut inkontinenssiin

Miehille suunnitellut miehekkään tyylikkäät, varmat ja hyvin istuvat TENA inkohousut suojaavat luotettavasti ollen samalla miellyttävät ja huomaamattomat. Virtsan ja hajut sisälleen lukitseva erittäin varma imuydin sijoittuu eteen ja ylös eli juuri sinne, missä mies sitä eniten tarvitsee. Nämä inkohousut näyttävät aivan tavallisilta boksereilta, ja niitä on saatavilla eri imukykyinä, väreinä, tyyleinä ja kokoina, joten voit valita juuri sinulle parhaiten sopivan tuotteen. Valitsitpa mitkä inkohousut tahansa, voit olla varma, että ne suojaavat virtsankarkailulta huomaamattomasti, miellyttävästi ja varmasti joka päivä. Hallitse virtsankarkailua ja pysyttele juuri niin aktiivisena kuin haluat: virtsankarkailulta suojaavat TENA housut on suunniteltu erityisesti miehille.

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Men Pants Normal | Suojaavat alushousut inkontinenssiin

Suojaavat alushousut inkontinenssiin miehille keskivaikeaan virtsankarkailuun

TENA Men Pants Plus | Suojaavat alushousut

Suojaavat alushousut inkontinenssiin miehille vaikeaan virtsankarkailuun

TENA Men Pants Maxi | Suojaavat alushousut

Suojaavat alushousut inkontinenssiin miehille erittäin vaikeaan virtsankarkailuun

Pestävät inkontinenssialushousut miehille

Nämä suojaavat bokserit ovat itse asiassa tavalliset alushousut, joilla on yksi mainio ominaisuus: ne imevät tipat sisäänsä ja ovat pestävät. Voit siis pestä ne muun pyykin mukana 40 °C:ssa ja käyttää niitä aina vain uudelleen.

Nämä uudelleenkäytettävät inkontinenssialushousut miehille on suunniteltu siten, etteivät ne erotu tavallisista boksereista. Ne on valmistettu laadukkaista kankaista, ja niinpä bokserit ovat varmat ja mukavat.

Nämä inkontinenssialushousut valmistetaan pehmeästä puuvillasta, ja ne istuvat napakasti ja mukavasti. Valitse päivittäiseen virtsankarkailuun miesten suoja, jonka takia ei tarvitse tinkiä mukavuudesta tai tyylistä.

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Unisex

Inkohousut | Pants

TENA-valikoiman kertakäyttöiset suojaavat alushousut ovat pehmeät ja miellyttävät ja sopivat päivä- ja yökäyttöön sekä miehille että naisille. Voidaan käyttää tavallisten, joustavien alushousujen tapaan, joten ne sopivat käyttäjälle, joka viettää aktiivista elämää. Inkohousuista on saatavana monia eri kokoja, joista löytyy sopiva jokaiselle vartalolle ja virtsankarkailumäärälle – löydät varmasti omaan tarpeeseesi parhaan tuotteen. Muista inkontinenssisuojista poiketen TENA kertakäyttöisten suojaavien alushousujen kehittynyt kosteudenpoistoteknologia takaa kuivan olon, vähentää mahdollisia reunavuotoja ja hajuja. Sekä miehille että naisille suunnitellut TENA inkohousut on valmistettu pehmeistä ja hengittävistä materiaaleista. Ne istuvat hyvin, vähentävät mahdollisia reunavuotoja, edistävät ihon terveyttä ja tarjoavat liikkumisen vapautta.

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Pants Normal | Inkohousut

Ilmainen näyte

Suojaavat keskivaikealta ja vaikealta virtsankarkailulta – istuvat kuin tavalliset alushousut

TENA Pants Plus Classic | Inkohousut

Suojaavat keskivaikealta ja vaikealta virtsankarkailulta – istuvat kuin tavalliset alushousut

TENA Pants Plus | Inkohousut

Suojaavat keskivaikealta ja vaikealta virtsankarkailulta – istuvat kuin tavalliset alushousut

TENA Pants Super | Inkohousut

Suojaavat keskivaikealta ja vaikealta virtsankarkailulta – istuvat kuin tavalliset alushousut

TENA ProSkin Pants Night | Inkohousut

Suunniteltu käytettäväksi erityisesti yöaikaan – Lie Down Protection -ominaisuudella

TENA Pants Maxi | Inkohousut

Suojaavat vaikealta virtsankarkailulta – istuvat kuin tavalliset alushousut

Vyösuoja | Flex

TENA ProSkin Flex -valikoima koostuu innovatiivisista vyösuojista, joiden vaihtaminen on helpompaa ja ergonomisempaa, mikä vähentää hoitajan työn fyysisiä vaatimuksia. Käyttäjä puolestaan saa varmemman suojan. Nämä tuotteet sopivatkin mainiosti henkilölle, jolla esiintyy keskivaikeaa tai vaikeaa inkontinenssia. Saatavilla laaja valikoima eri kokoja ja imukykyjä.

Ergonomisen vyön ansiosta TENA ProSkin Flex -tuotteiden vaihtaminen on helppoa sekä makuuasennossa, seisten että nostolaitteiden avulla. Toisin sanoen, se on helppokäyttöinen ja lisäksi erittäin imukykyinen.

Innovatiivisen TENA ProSkin Flex -suojan helppo kiinnitysjärjestelmä pehmeällä vyöllä, joka voidaan säätää helposti eri vartalotyypeille, takaa hyvän istuvuuden ja erinomaisen vuotosuojan.

Tämä tuote huolehtii myös ihon terveydestä: sen FeelDry Advanced -teknologia takaa nopean imukyvyn pitäen ihon kuivana. Kolmitehoinen suoja puolestaan pitää ihon pinnan kuivan tuntuisena, on hellävarainen iholle ja vähentää reunavuotoja sekä auttaa osaltaan ylläpitämään ihon luonnollista terveyttä.

TENA ProSkin Flex -suojan käyttöä helpottavat kiinnitysteipit voidaan kiinnittää edestä sekä avata ja sulkea niin monta kertaa kuin on tarpeen – ilman kiinnittymisominaisuuksien heikentymistä. Näin suoja on täysin säädettävissä ja siksi luotettava suoja kaikille vartalotyypeille. Monipuolinen tuote voidaan pukea edestä tai takaa.

TENA ProSkin Flex on ihanteellinen suoja vähemmän liikkuvalle käyttäjälle, jonka ajasta kuluu suurin osa maaten tai istuen, mutta suoja sopii myös liikuntakykyisemmille henkilöille.

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA ProSkin Flex Normal | Vyösuoja

Imukykyinen vyösuoja, jossa on joustava vyö – helppoihin ja ergonomisiin vaihtoihin

TENA ProSkin Flex Plus | Vyösuoja

Ilmainen näyte

Erittäin imukykyiset vyösuojat, joissa on joustava vyö – helppoihin ja ergonomisiin vaihtoihin

TENA ProSkin Flex Super | Vyösuoja

Erittäin imukykyinen vyösuoja, jossa on joustava vyö – helppoihin ja ergonomisiin vaihtoihin

TENA ProSkin Flex Maxi | Vyösuoja

Erittäin imukykyinen vyösuoja, jossa on joustava vyö – helppoihin ja ergonomisiin vaihtoihin

TENA ProSkin Flex Ultima | Vyösuoja

Erittäin imukykyiset vyösuojat, joissa on joustava vyö – helppoihin ja ergonomisiin vaihtoihin

Teippisuojat | Slip

TENA Slip -teippisuojat ovat muotoilultaan avoimia inkontinenssisuojia. Tässä suositussa teippisuojassa on lujat, säädettävät kiinnitystarrat, joiden avulla suoja istuu hyvin. Näin reunavuodot vähenevät ja olo tuntuu kuivalta.

Helppokäyttöiset tarrat tai teipit voidaan kiinnittää uudelleen ja uudelleen. Teippivaipan vaihto on nopeaa ja helppoa – sekä istuen että makuuasennossa. TENA Slip on suunniteltu käytettäväksi miesten, naisten ja lasten keskivaikeaan tai vaikeaan inkontinenssiin. Mukavan tuntuisen ja ihon terveyttä vaalivan suojan imukyky on erittäin hyvä, ja siksi se sopiikin niille, joiden päivästä suurin osa kuluu istuen tai maaten.

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Suurikokoiset inkontinenssisuojat | Comfort

TENA Comfort -valikoimaan kuuluvat sekä naisten että miesten käyttöön sopivat suurikokoiset, muotoillut inkontinenssisuojat on suunniteltu erittäin imukykyistä tuotetta tarvitseville, jotka haluavat käyttää edelleen suojia. Näitä suojia kutsutaan myös kourusuojiksi, ja ne sopivat parhaiten käytettäviksi uudelleen käytettävien, joustavien hygieniahousujen tai hyvin istuvien alushousujen kanssa – näin suoja pysyy aina hyvin paikoillaan ja myötäilee tiiviisti kehoa.

Näiden suojien imukyky on erittäin hyvä, ne tuntuvat kuivilta ja mukavilta sekä edistävät ihon terveyttä – ja ovatkin suosittu vaihtoehto keskivaikean tai vaikean virtsankarkailun hallintaan. Suoja on aina vaihdettavissa nopeasti ja helposti, sekä seisten että makuuasennossa. Valittavana on useita eri kokoja ja imukykyjä.

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Hygieniahousut

Pestävät ja uudelleenkäytettävät TENA Fix Hygieniahousut pitävät inkontinenssisuojan tukevasti paikoillaan. Olipa inkontinenssisuoja pieni, suuri tai muotoiltu, hygieniahousut pitävät sen paikoillaan vähentäen näin ohivuotoriskiä ja pitäen olon miellyttävänä. Valikoimaan kuuluu lyhytaikaiseen käyttöön tarkoitettuja housuja sekä päivittäiseen käyttöön suunnattuja tavallisten alushousujen kaltaisia puuvillaisia housuja. Sekä miehille että naisille sopivien joustavien TENA Hygieniahousujen painepisteet on minimoitu ja housut ovat istuvat. Käyttöiän pidentämiseksi hygieniahousut voidaan pestä 60 asteessa ja rumpukuivata matalassa tai kohtalaisessa lämpötilassa, eivätkä ne silti menetä muotoaan.

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Fix | Hygieniahousut inkontinenssiin

Uudelleenkäytettävät ja hengittävät hygieniahousut suurten, muotoiltujen inkontinenssisuojien pitämiseen paikallaan.

TENA Fix Cotton Special | Hygieniahousut inkontinenssiin

Puuvillaiset, uudelleenkäytettävät ja tavallisten alushousujen kaltaiset hygieniahousut.

TENA Fix Bariatric | Hygieniahousut inkontinenssiin

Uudelleenkäytettävät ja hengittävät hygieniahousut, suunniteltu suuremmille vyötärönympäryksille.

TENA Fix Basic | Hygieniahousut inkontinenssiin

Uudelleenkäytettävät ja pestävät hygieniahousut suurten, muotoiltujen inkontinenssisuojien pitämiseen paikallaan.

Vuodesuojat

TENA Vuoteensuojiin sisältyvät kertakäyttöiset ja suojaavat vuodesuojat ja lakanat. Ne toimivat patjojen, tuolien, sohvien, pyörätuolien ja muiden pintojen suojauksessa. Tarjolla on joka tarpeeseen sopivia vaihtoehtoja ohivuotojen hallintaan. Vuoteensuojatuotteita inkontinenssiin on saatavilla lukuisia eri kokoja ja malleja, joista löytyy sopiva jokaiselle suojattavalle pinnalle. TENA Vuodesuojat inkontinenssiin lukitsevat nesteen sisälleen, ja sen jälkeen neste jakautuu tasaisesti lakanan tai suojan sisään. Ihanteellisia yökastelun hallintaan.

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA Bed Normal | Vuodesuojat

Ohivuodoilta ja tahroilta suojaava vuoteensuoja – suojaa tuoleja ja patjoja

TENA Bed Secure Zone Plus Wings | Vuodesuojat

Vuoteensuoja, jonka siivekkeet pitävät suojan hyvin paikoillaan

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Libero Newborn 2 teippivaipat

Hellävaraiset, myötäilevät ja hengittävät materiaalit

Libero Comfort 4

Luotettava vaippa, joka tarjoaa aina mukavaa suojaa

Libero Up & Go 4

Joustava materiaali, joka myötäilee lapsen kaikkia liikkeitä

Libero Comfort 5

Mukava joustavuus yhdistettynä luotettavaan suojaan

Libero UP&GO 5

Pull-on nappy designed for babies weighing between 10-14kg

Libero Comfort 6

Pehmeät ja mukavat vaipat, jotka tarjoavat varmaa suojaa ihanan istuvuuden ansiosta

Libero UP&GO 6

Pull-on nappy designed for babies weighing between 13-20kg

Libero Up&Go 7

Myötäilevä vaippa, joka on suunniteltu aktiivisille lapsille

Libero UP&GO 8

Ihana istuvuus ja täydellinen liikkumisen vapaus

Ihonhoito ja puhdistus

Puhdistuspyyhkeet ja -voiteet

Hyvä ihonpuhdistusrutiini on tärkeintä ehkäistäessä ihoärsytystä. Valitse puhdistavien kosteuspyyhkeiden, kuivien pyyhkeiden, pesulappujen, puhdistusaineiden, pesuvaahtojen ja muiden puhdistavien tuotteiden laajasta valikoimasta sopivin tuote ihon hoitoon inkontinenssin yhteyteen. TENA-puhdistustuotteet ovat hellävarainen vaihtoehto vedelle ja saippualle. Ne puhdistavat ja suojaavat hellävaraisesti kaikkein herkintäkin ihoa.

Kaikki tuotteet on suunniteltu huolella inkontinenssin hoitoon. Ne sopivat mainiosti käytettäviksi inkontinenssituotetta vaihdettaessa tai koko kehon puhdistamiseen vuoteessa tai saniteettitilassa. Sopivat erinomaisesti usein toistuvaan puhdistukseen, kun vesi ja saippua saattaisivat kuivattaa ihoa. Inkontinenssituotteet vähentävät aikaa, jonka iho on alttiina kosteudelle. Ihonhoitotuotteet puolestaan puhdistavat ihon ja suojaavat sitä hellävaraisesti.

TENA-puhdistustuotteet ovat erityisen hellävaraisia herkälle iholle, mutta samalla tehokkaita. Kaikki tuotteet on suunniteltu – myös kokonsa puolesta – aikuisille. Löydä omiin tarpeisiisi sopiva puhdistustuote inkontinenssihoitoon ja pidä iho raikkaana, puhtaana ja terveenä.

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

TENA ProSkin Shampoo & Shower | Suihkushampoo

Hellävarainen shampoon ja suihkugeelin yhdistelmä päivittäiseen käyttöön

TENA ProSkin Wash Cream | Pesuvoide

Puhdistaa, suojaa ja kosteuttaa herkkää, ikääntyvää ihoa

TENA ProSkin Wash Mousse | Pesuvaahto

Kolmitehoinen pesuvaahto, joka puhdistaa hellävaraisesti, suojaa ja kosteuttaa ikääntyvää ihoa

TENA ProSkin Wash Gloves | Pesukintaat

Kätevä kuiva pesukinnas päivittäiseen kehon puhdistamiseen

TENA ProSkin Wet Wipes | Kosteat pyyhkeet

Suurikokoinen kosteuspyyhe, joka puhdistaa, hoitaa ja suojaa herkkää ihoa

TENA ProSkin Plastic-Free Wet Wipes | Muovittomat Kosteat pyyhkeet

Herkänkin ihon puhdistamiseen, kosteuttamiseen ja suojaamiseen sopivat isokokoiset kosteat pyyhkeet valmistetaan 100 % viskoosista

Kosteuttavat tuotteet

Ihosta huolehtiminen on tärkeämpää kuin monet ajattelevat, niin inkontinenssin yhteydessä kuin muulloinkin. Iho muuttuu ikääntyessään ohuemmaksi ja herkemmäksi sekä menettää kimmoisuuttaan. Tästä syystä ihon kosteustasapaino heikkenee, ja iho on alttiimpi kuivumiselle. TENAn kosteuttavat tuotteet on suunniteltu erityisesti herkälle, ikääntyvälle iholle, ja ne ovat tehokkaita ja hoitavia.

TENA-ihovoiteet ja -vartaloemulsiot ovat dermatologisesti testattuja. Ne pehmentävät ja rauhoittavat jopa erittäin herkkää ihoa ja ylläpitävät ihon luonnollista kosteustasapainoa. Hoitavia luonnonöljyjä ja E-vitamiinia sisältävät täyteläinen ja paksu perusvoide ja kevyt kosteusemulsio on suunniteltu kosteuttamaan herkkää ja kuivaa ihoa.

Levitä kosteuttavaa tuotetta puhdistamisen jälkeen – ja pidä iho pehmeänä ja sileänä. Tuotteet on tarkoitettu käytettäväksi koko keholle osana hyvää päivittäistä ihonhoitorutiinia.

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Suojavoiteet

TENA on kehittänyt suoja- ja sinkkivoiteen auttamaan erityisesti ihon terveyden ylläpidossa inkontinenssin yhteydessä. Nämä hoitavat voiteet toimivat suojakerroksena iholla. Niitä voi käyttää niin usein kuin on tarpeen, jopa heti kun iho alkaa punoittaa, on ärtynyt tai rikkoutumassa. Ihon puhdistaminen ja suojavoiteiden käyttäminen on erittäin tärkeää ihon terveyden ylläpitämiseksi, kun se on usein kosketuksissa kosteuden kanssa.

Varmista, että ihosta pidetään huolta päivittäin, jotta vältytään ihon punoitukselta ja ärtymiseltä. Voiteet hoitavat erityisen hyvin herkkää ihoa kylvyn tai suihkun jälkeen sekä inkontinenssituotetta vaihdettaessa. Sekä suojavoide että sinkkivoide ovat dermatologisesti testattuja, ja niiden on todettu suojaavan ihoa ja ylläpitävän sen terveyttä. Voiteet eivät sisällä hajusteita eivätkä säilöntäaineita.

TENA-suojavoiteet on suunniteltu erityisesti suojaamaan herkkää, ikääntyvää ihoa ja edistämään ihon terveyttä – koska ihon terveys on elintärkeä osa päivittäistä hyvinvointia.

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Tuotteet

01 UI/Buttons/Icon/List-Default-Women

Lotus Sensitive Kostea wc-paperi

Lotus Sensitive Kostea wc-paperi puhdistaa tehokkaasti ja on hellä ihollesi.

Lotus Soft Embo wc-paperi

Korkealaatuinen ja luotettava 3-kerroksinen wc-paperi, joka on valmitettu Suomessa

Lotus Emilia talouspaperi

Vahva ja imukykyinen talouspaperi, joka on valmistettu Suomessa.