Jalat kävelemässä aurinkoisella rannalla

Me emme voi olla täydellisiä. Voimme kuitenkin olla parempia.

Me haluamme välittää, koska jokainen pienikin askel voi olla merkitsevä. Pyrimme päivittäin muutokseen, sillä tiedämme, että pikkupuroista muodostuu virta. Matkaa on jäljellä vielä paljon, mutta se vain motivoi meitä työskentelemään ahkerammin. Olemme ylpeitä tähänastisista saavutuksistamme tuotteiden koko elinkaaren osalta, mutta tekemistä riittää vielä. Ja paljon.

Jokainen askel on tärkeä

Me etsimme päivittäin uusia ja parempia tapoja välittää – sekä ihmisistä että planeetastamme. TENA Protects -ohjelman missio on tehdä parempia valintoja tunnustaen, että sillä, mitä jätämme jälkeemme on merkitystä, ja että jokainen tämän päivän teko voi edistää planeettamme huomista terveyttä.

TENA Men -tuotteiden pakkauksia

Hiilijalanjälki: mikä se on, ja miten TENA on edistynyt sen suhteen?

Lue, mitä TENA on tehnyt vuodesta 2008 alkaen tuotteiden hiilijalanjäljen pienentämiseksi. Näet, miten olemme kehittäneet joitakin tärkeimpiä tuotteitamme ja saat tietää tarkemmin, miten hiilijalanjälki toimii ja miksi se on merkityksellinen.

Kuva tuotteen elinkaaren viidestä vaiheesta, jotka ovat: raaka-aineet, valmistus, kuljetukset, käyttö ja käsittely käytön jälkeen

Parannuksia alusta loppuun

Elinkaariarviointi on maailmanlaajuisesti tunnustettu menetelmä tuotteiden vaikutuksen mittaamiseksi niiden elinkaaren jokaisessa vaiheessa. Lue, mitä tuotteen valmistamiseen kuuluu ja miten hiilijalanjäljen pienentäminen onnistuu jokaisessa vaiheessa elinkaariarviointien ansiosta.